Salije Sadiku

Kërcova edhe këtë vit nuk do të stoliset! Mjetet do të shkojnë për skamnorët dhe Spitalin e qytetit

https://youtu.be/TvQlGeyReeg Edhe këtë vit qyteti i Kërçovës nuk do të stoliset për festat e fundvitit. Kjo  nuk është hera e parë që Komuna e Kërçovës mjetet...

Fshati Berikovë drejt shpopullimit! Migrimi dhe shpërnguljet e kanë lënë fshatin me 27 banorë!

https://youtu.be/rqizv__nOUI Berikova është  fshat malor në veriperëndim të Kërçovës. Ka një pozitë shumë të volitshme gjeografike meqenëse është i rrethuar nga male të larta. Fshatin Berikovë...

Baktere në ujin e fshatit Izvor! Banorët të pa njoftuar, vazhdojnë ta konsumojnë për pije

https://youtu.be/78rXVb4PdGY Uji për pije në fshatin Izvor të Kërçovës është me bakterin Entereococcu Faecalis. Këtë e bëri të ditur para disa ditëve Instituti për shëndet publik...

Vota shqiptare në Kërçovë rrezikon përçarjen?! Maksuti: Partitë t’i ulin flamujt partiak, të unifikohen për një kandidat!

https://youtu.be/TCuFt9azAV4 Zgjedhjet Lokale të vitit 2021 në Kërçovë vazhdojnë të jenë top temë e ditëve të fundit. Deklaratat e partive politike shqiptare se secila do të...

Dehari mund të kandidohet sërish për Kërçovën! ASH dhe Alternativa po mendojnë për kandidat të përbashkët

https://youtu.be/sF_Kftd8jQo Ditëve të fundit në rrjetet sociale është hapur tema e zgjedhjeve lokale 2021 dhe kandidatët e mundshëm për kryetar komune në Kërçovë. Qarkullojnë emra të...

Lagja e re në Kërçovë pa rrugë! Problem shpronësimi, banorët kërkojnë zgjidhje

https://youtu.be/3HEu1FsCmnc Kjo është lagja e re “Zagroje” në Kërçovë, me mbi 20 shtëpi ndërtuara. Është ndërtuar në 6 vitet e fundit por halli i banorëve  është...

“Të dielën të mos punohet”! Shahpaska pret sugjerimet e ministreve përkatëse

https://youtu.be/zVBGld6aA_c Ministria e Punës dhe Politikë Sociale e ka dërguar te të gjitha ministritë planin e përgatitur për vendimin e Qeverisë që dita e diel...

Kërçovë, rruga në “Egejska” e paasfaltuar! Kërkesat e banorëve që nga viti 2010 kanë hasur në vesh të shurdhër

https://youtu.be/_fn_aHaGe9k Kjo rrugë e pa asfaltuar ndodhet në Lagjen “Egejska” të qytetit të Kërçovës. Rruga 100 metërshe në këtë lagje asnjëherë nuk është asfaltuar edhe pse...

Çdo 5 minuta sillet nga një i infektuar! Në Manastir vetëm muajin e fundit betejën me Covid-19 e kanë humbur 40 persona

https://youtu.be/7ythiabxah4 Çdo pesë minuta ambulancat sillnin nga një të infektuar. Këto pamje Tv21 i regjistroi pasditen e djeshme në spitalin e Manastirit në pjesën ku qëndrojnë...