Salije Sadiku

Lokalet uzurpojnë hapësirat publike në Kërçovë, Inspektorati i tregut fajin ia hedh policisë

https://youtu.be/WcdI4PhZzVc Gjatë verës në Kërçovë lokalet dhe shitësit uzurpojnë trotuaret. Me këtë vështirësohet edhe lëvizja e lirë e këmbësorëve, andaj të njëjtit janë të detyruar...

Futbollisti Florian Kadriu firmos kontratë me FC”Sabail” të Azerbajxhanit

Futbollisti Kërçovarë Florian Kadriu ka nënshkruar kontratë 1 vjeçare mëFC”Sabail” të Azerbajxhanit. Kadriu i cili ishte pjesë e skuadrës së“Renovës” pas sukseseve të shumta me...

Kërçovë, bizneset e vogla drejt mbylljes, këtë vit nuk ka remitanca, shpresat i kanë tek shteti

https://www.youtube.com/watch?v=5kTwGCZRyWs Bizneset e vogla në Kërçovë rrezikojnë mbylljen nëse kriza me Covid-19 vazhdon edhe muajt në vazhdim. Këtë situatë e ka vështirësuar më shumë edhe mosardhja...

Baltë e mjerim në lagjen “Prilepska” të Kërçovës, banorët kërkojnë energji elektrike dhe asfaltimin e rrugës

https://youtu.be/MA43PgFW8TU Rrugë të mbushura me ujë, baltë, shtëpi të vjetra, varfëri e mjerim në Lagjen “Prilepska” në Kërçovë. Banorët e kësaj lagje i takojnë komunitetit rom,...

Dehari me apel deri te Kërçovarët: Kujdes ndaj vetes dhe të tjerëve

Kërcova deri më sot ka 179 perona të prekur nga virusi korona. Ky numër shqetëson autoritetet por edhe qytetarët. Në këtë qytet masat për Covid-19...

9 të viktima në Kërçovë nga fillimi i epidemisë, qytetarët neglizhojnë virusin

https://www.youtube.com/watch?v=Xp2A3ogAFzI&feature=youtu.be Covid-19 ka marrë hov në Kërçovë. Kërçova muajt e parë të shfaqjes së virusit ishte e pa prekur por muajin e fundit janë evidentuar...

Kërçovë, mbetjet e kurbanëve hidhen rrugëve, kundërmon erë, rrezik edhe të përhapen sëmundje

https://youtu.be/xPj72zUjkYU Hedhje e mbeturinave vend e pa vend dhe erë e keqe, kjo është gjendja rreth rrugës rajonale të ish-Komunës së Osllomesë. Këtyre ditëve kësaj gjendjeje...

Të rinjtë perspektivën e shohin në shtetet e BE-së, Kërçovë, 34 magjistra shkence të evidentuar si të pa punë

https://www.youtube.com/watch?v=vL0rHmWNkqQ Migrimi i të rinjve në vendin tonë viteve të fundit është një fenomen shqetësues. Njësoj edhe në Kërçovë. Të rinjtë e këtij qyteti nuk...

Covid-19 i merr jetën Myftiut të Kërçovës, në Kërçovë deri tani, 3 viktima dhe 88 të infektuar

https://youtu.be/StzQuOL0Jwg Kërçova në muajin e parë të pandemisë rezultoi e pa prekur nga Covid-19. Por tash Covid-19 ka marrë një hov edhe në këtë qytet, deri...