ZGJEDHJET

Jovica Paunoski

60 Posts

Shiu shkaktoi vërshime në Manastir, janë përmbytur shtëpi dhe objekte afariste

https://youtu.be/31PjlJO1NkE Banorët e Manastirit tërë natën e kanë nxjerrë ujin nga shtëpitë e tyre dhe objektet afariste...

Gjykatës dhe prokurorë në fushatë zgjedhore?! Reagojnë Ruskoska dhe Kacarska

https://youtu.be/kjNwKf99ltk Tradita vazhdon. Fushatë e re zgjedhore me ide të vjetra dhe fushatë të zezë. Spote zgjedhore...

72 orë para ndeshjes së futbollit test për të gjithë lojtarët, protokolle të reja nga Qeveria

https://www.youtube.com/watch?v=tOeaLODTpNA&feature=youtu.be Ngjarjet do të mund të organizohen në ambient të hapur dhe me kapacitet prej 50%, duke...

Paushall për energji elektrike në QTQ Shkup?! Pa licencë e rishet rrymën për çmim dyfish më të lartë

https://youtu.be/veAJAIxmilY Dyqanet në Qendrën Tregtare të Qytetit - Shkup, edhe pse kanë matës për energji elektrike, megjithatë...

“Votuesit tashmë e dinë për kë do të votojnë”! Peshev: Ideja e BDI-së është e shkëlqyeshme për vota

https://youtu.be/KrdfcnI7RUQ PR makineria në garë për vota - ishte tema e debatit në edicionin e mbrëmshëm të...

Partitë i shkelin protokollet shëndetësore! Mitingje pa maska, pa dezinfektim dhe pa distancë

https://youtu.be/LWpAxUX-ivQ Partitë startuan me fushatë në ambiente të mbyllura dhe të hapura, pa i respektuar protokollet të...

Nga java tjetër kaloni kufirin pa karatntinë? Numri i të infektuarve të rinj do ta sjellë vendimin për kufijtë

https://youtu.be/hiWPLxOmaXo Sipas të gjitha gjasave, nga e hëna nuk do të nevojitet test PCR negativ jo më...

Shtatë vjet burg për Janevën, nëntë për Boki 13! “Paratë kërkoni te familja Zaev”

https://youtu.be/aEU95kzmt6o Me protokolle të veçanta për mbrojtje nga Kovid-19, gjykatësja Vaska Nikolloska Masevska, solli aktvendim për rastin...

Dy vjetori i “Marrëveshjes së Prespës”! Emri – Republika e Maqedonisë së Veriut e zgjidhi kontestin 27-vjeçar

https://youtu.be/esK0vRQdaxo Fshati i vogël, vetëm disa kilometra larg Prespës, do të mbetet e shkruar në historitë e...

Prej nesër protokolle shtesë! Hotelet pa tryezë suedeze, me regjim plotësisht të ri?

https://youtu.be/jqYBb7PRB64 Sipas të gjitha gjasave, prej nesër restorantet do të marrin protokolle shtesë për punë në kohë...

Pas 87 ditëve mbaroi gjendja e jashtëzakonshme! Kufijtë janë hapur, është lejuar edhe transit për shtetasit e huaj

https://youtu.be/OtaLysCLRcE Për herë të parë në historinë e saj, më 18 mars Maqedonia shpalli gjendje të jashtëzakonshme....

Kush po luan me të punësuarit në shëndetësi? Në vend të 40% të neto pagës, morën nga 99 denarë

https://youtu.be/2J1-D5cXEac Masa e cila ishte paralajmëruar me pompozitet se të punësuarit në shëndetësi që ishin të angazhuar...