Category:

Drejtësi

Mickoski dëshmoi për organizatorët e 27 prillit! “Deshta të bëj pak shaka në sallë, situata ishte shumë serioze”

https://youtu.be/ENWwCunVnpE I propozuar nga pala e të akuzuarve, Hristijan Mickoski, lider i VMRO-DPMNE-së dëshmoi për ngjarjet e 27 prillit. Tha se përmes VMRO-DPMNE-së nuk ka...

“Monstra”, s’do të ketë rikonstruim të rastit! Raufi: Motivi i vrasjes është ende enigmë

https://youtu.be/btrmSjXtUVU Rikonsturim të rastit Monstra nuk do të ketë. Kështu vendosi Gjykata Penale me arsyetimin se vendi i ngjarjes tashmë është i ndryshuar. Mirëpo pala...

Prokuroria vazhdon të mos mbajë konferenca për media për punën e saj

Prokuroria shtetërore edhe më tutje nuk mban konferenca për media në të cilat do të prezantohen segmente nga puna e bërë, vërehet mungesë e...

Mariçiq: Pres që metodologjia për pastrimin e gjyqësorit të miratohet më 28 dhjetor

Më 28 dhjetor, Këshilli për reforma në sistemin gjyqësor do të miratojë metodologjinë për filtrimin e gjyqësorit dhe prokurorisë, përmes së cilës Këshilli Gjyqësor...

Gjykimi për “Aleancën ndërkombëtare”: Analizohet komunikimi telefonik i Bojan Jovanovskit

Me prezantimin e provave materiale-analizë të komunikimit telefonit sot në Gjykatën Themelore Penale në Shkup vazhdoi gjykimi për financimin e paligjshëm të organizatës joqeveritare...

Vazhdon gjykimi për “Aleancën ndërkombëtare”

Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për financimin e paligjshëm të organizatës joqeveritare “Aleanca ndërkombëtare”, ku së bashku me themeluesin,...

Ish-komandanti i Stacionit policor të Karposhit, kërkon 20 mijë euro pasi është përgjuar në mënyrë të paligjshme

Seanca e radhës për lëndën gjyqësore “Target-Fortesa”, është caktuar më 9 dhjetor. Mes dëshmitarëve të sotëm në këtë lëndë ishte edhe ish-komandanti i Stacionit...

Gjyqësori me mangësi serioze! Tupançevski: Numri i lëndëve të vjetërsuara është për “Guinness”

https://youtu.be/TtPvkELL-pY Defekt serioz në sistemin gjyqësor. Kështu konstatuan njerëz të shquar nga sfera gjyqësore.  Nevojitet të pastrohet gjyqësori dhe të bëhet dallim mes gjykatësve të...

Vazhdon gjykimi për organizatorët e “27 prillit”, do të dëshmojë Zaevi

Në Gjykatën penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për organizatorët e ngjarjeve të Kuvendit më 27 prill 2017, ndërsa si dëshmitar është...

Është shtyrë seanca për rastin “I pushtetshmi”

Seanca e parë për lëndën “I pushtetshmi” është shtyrë për më 23 dhjetor për shkak të mospranisë së disa të akuzuarve, disa për shkak...

Seancë gjyqësore për “Lidhjen ndërkombëtare”! Boki 13 kërkon përjashtimin e gjykatëses Gavrilova

Pas pothuajse 2 muajve pauzë, Boki 13, sot u shfaq në Gjykatën Penale si i akuzuari i parë për mashtrim dhe larje parash  në...

Bojan Jovanovski kërkon përjashtimin e gjykatëses Gavrillova Efremovska për shkak të paanshmërisë

Me parashtrimin e dëshmive materiale, sot në Gjykatën themelore penale Shkup vazhdon gjykimi për financimin joligjor të organizatës joqeveritare “Aleanca ndërkombëtare”, ku së bashku...