Category:

Drejtësi

Në Youtube publikohen “bomba” për lëndën “Reket”, Ruskoska thotë se incizimi është lëshuar gjatë gjykimit

Në platformën e Jutjubit sot janë publikuar dy audio materiale për rastin “Reket” në të cilin dëgjohet zëri i avokatit Vasko Dimishkov. Incizimet janë vendosur...

Çulev e akuzoi Kovaçevskin për ryshfet! Ish-drejtori i TEC Manastir mohon dhe paralajmëroi padi për Ministrin

https://youtu.be/375DNhA9Xsw Ish-drejtori i TEC Manastir, Vasko Kovaçevski dhe një pjesë e udhëheqësisë së kompanisë kanë kryer ryshfet ndaj kompanisë që ka fituar paraprakisht tender, akuzoi...

Zëdhënësi i Departamentit amerikan: Aktgjykimi në lëndën “Reket” mesazh i rëndësishëm se korrupsioni nuk do të tolerohet

Aktgjykimi për ish-kryeprokuroren speciale Katica Janeva dhe shoumenin Bojan Jovanovski – Boki 13, dërgon mesazh të rëndësishëm se korrupsioni nuk do të tolerohet, ka...

Shtatë vjet burg për Janevën, nëntë për Boki 13! “Paratë kërkoni te familja Zaev”

https://youtu.be/aEU95kzmt6o Me protokolle të veçanta për mbrojtje nga Kovid-19, gjykatësja Vaska Nikolloska Masevska, solli aktvendim për rastin “Reket”. Dënim prej nëntë vjet burg për Bojan...

Mbrojtja e Janevës e dëshpëruar nga aktgjykimi, vlerësojnë se dënimi është shumë i lartë

Si mbrojtje e Katica Janevës jemi të dëshpëruar nga aktgjykimi dhe dënimet të cilat i dëgjuam. Vlerësojmë se absolutisht dënimi është shumë i lartë,...

Ruskovska: Absolutisht nuk jam e kënaqur me aktgjykimin për Bojan Jovanovskin

Absolutisht, nuk jam e kënaqur me aktgjykimin për Bojan Jovanovskin, për të cilin vërtet nuk prisja më pak se dhjetë vjet burg. Sa për...

Boki 13: “Ky është vendim politik, paratë kanë përfunduar tek Zaevët”! Gjykatësja kërkon që Boki të nxirret jashtë

Pasi iu shqiptua dënimi me 9 vjet burg, i gjykuari Bojan Jovanovski, i njohur edhe si Boki 13, në vend se të flasë për...

7 vjet burg për Katica Janevën, 9 vjet për Boki 13 në rastin “Reket”

Gjykata Penale ka sjellë sot aktgjykimin për rastin “Reket” ku ish-kryeprokurorja e Prokurorisë Speciale Katica Janeva u dënua me 7 vjet burg për veprën...

Lënda “Reket” në përfundim, sot do të shpallet aktgjykimi

Pas gjashtë muajve gjykim sot Gjykata Penale e Shkupit, do ta shpallë aktgjykimin për lëndën “Reket”, ku të akuzuar janë Bojan Jovanovski – Boki...

Aktgjykimi për rastin “Reket” në sallën e madhe të Gjykatës Supreme

Aktgjykimi për rastin “Reket”, do të shqiptohet në sallën e madhe të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, informojnë nga Gjykata Penale...

Zgjidhen anëtarët e Këshillit të prokurorëve publik

Komisioni për zbatimin e zgjedhjeve për anëtarë të Këshillit nga radhët e prokurorëve publik sot ka publikuar rezultatet pas zgjedhjeve të zbatuara nga ana...

Dakordohet data për zgjedhjet e parakohshme! Bogojeski me padi penale kundër Derkovskit dhe Kryeministrit Spasovski

https://youtu.be/RBKPPybqGYA Marrëveshja për 15 korrikun si date përfundimtare për mbajtjen e zgjedhjeve “e bëri lëmsh” matematikën zgjedhore të disa partive rreth fillimit të fushatës parazgjedhore....