Category:

Drejtësi

Seancë gjyqësore për “Lidhjen ndërkombëtare”! Boki 13 kërkon përjashtimin e gjykatëses Gavrilova

Pas pothuajse 2 muajve pauzë, Boki 13, sot u shfaq në Gjykatën Penale si i akuzuari i parë për mashtrim dhe larje...

Bojan Jovanovski kërkon përjashtimin e gjykatëses Gavrillova Efremovska për shkak të paanshmërisë

Me parashtrimin e dëshmive materiale, sot në Gjykatën themelore penale Shkup vazhdon gjykimi për financimin joligjor të organizatës joqeveritare “Aleanca ndërkombëtare”, ku...

Prokuroria po kontrollon dhe grumbullon dokumentacion për import paralel të ilaçeve

Prokuroria themelore publike – Shkup po bën kontroll dhe grumbullim të dokumentacionit, i cili do të ndihmojë gjatë konfirmimit të fakteve dhe...

Hapet procedurë parahetimore ndaj nënkryetarit të VMRO-DPMNE-së Aleksandar Nikollovski, konfirmon për TV21 kryeprokurorja Ruskoska

Kryeprokurorja e Prokurorisë për ndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskoska, konfirmon për TV21 se është hapur procedurë parahetimore për...