Zekiri thumbon zv/Ministrin Ilir Hasanin, shpejtoi me statusin në Facebook, është herët për kafe në Prishtinë derisa numrat janë në rritje!

TË FUNDIT

“Unë gjykoj se ishte i përshpejtuar statusi i zv/ministrit të Shëndetësisë, se së shpejti do të pimë kafe në Prishtinë dhe ndodhi që ai të nesërmen gjegjësisht dje të shkojë vetë të pi kafe në Prishtinë pa e analizuar në përgjithësi situatën. Me këtë punë ministri tha “nuk lejohet dhe nuk do të lejohet që politika të ketë dorë” por do të merren vendime që kanë bazë situatën aktuale”, deklaroi Muhamed Zekiri në ClickPlus në TV21.

Kjo deklaratë e nënkryetarit të LSDM-së, Muhamed Zekiri vjen pasi që dy ditë më parë zëvendësministri i Shëndetësisë Ilir Hasani në rrjetin social Facebook shkroi: “Shumë shpejt kafe në Prishtinë pa PCR test”.

Muhamed Zekiri thumbon zv/Ministrin lir Hasanin, shpejtoi me statusin në Facebook, është herët për kafe në Prishtinë derisa numrat janë në rritje!

Gepostet von TV21 am Mittwoch, 30. September 2020