Unaza e humbur gjen rrugën e saj tek pronari pas një takimi të rastësishëm në Facebook

TË FUNDIT

Një unazë viktoriane më në fund i është kthyer pronarit të saj origjinal pas një takimi të jashtëzakonshëm rastësor në Facebook.

Unaza u gjet në një dyqan bizhuterish nga Gemma Albrow 34 vjet më parë dhe Gemma vendosi ta mbante për shkak të mbishkrimit të saj misterioz.

Ai ka emrat ‘Vincent [dhe] Walter Hand’ të shkruar në të, si dhe datat e lindjes dhe vdekjes së tyre duke treguar se i riu Walter vdiq tragjikisht në moshën dy vjeçare.

Dekada më vonë, ajo po shfletonte në rrjetet sociale dhe zbuloi dikë me të njëjtin emër si ai në unazë. Ajo vendosi t’u dërgojë atyre një mesazh në Facebook.

Në mënyrë të pabesueshme, Gemma zbuloi se unaza i përkiste familjes së kontaktit të saj të ri dhe ajo e ktheu menjëherë trashëgiminë.

Gemma tha: Jam shumë e lumtur! Asnjëherë në një milion vjet nuk kam menduar se do t’i gjej ato.

“Ishte një tronditje e madhe kur pashë emrin në një postim në Facebook që sapo po lëvizja. Është e pabesueshme për mua që do të shkojë në shtëpi dhe ata do ta vlerësojnë atë si unë.”

Susan Gerrard, të cilës i ishte dhënë trashëgimia, tha: “Ishte një surprizë kaq e mrekullueshme”./21Media