Shkencëtarët botërorë të brengosur për shkak të zhdukjes së akullit në Arktik

Must Read

Deputeti i BDI-së Kadrija i thotë kolegut opozitar se për ta përmend Ali Ahmetin duhet të merr abdes!

Adnan Neziri: "Ali Ahmeti asnjëherë nuk ka qenë në Kuvend". Bajram Kadrija: "Edhe nuk...

Neziri: Zgjedhjet e ardhshme do të jetë fundi i BDI-së! Kadrija i uron që të mos ndahen në fraksione

Adnan Neziri nga koalicioni ASH-AAA në emisionin Click Plus në TV21, tha se në zgjedhjet e ardhshme...

Deputeti i BDI-së Kadrija: Ora policore vetëm do të përkaqësonte situatën

Deputeti Bajram Kadrija nga radhët e BDI-së, në Click Plus në TV21, potencoi se ora policore do...

Lideri i Misionit njëvjeçar hulumtues të Arktikut, Markus Reks deklaroi se së shpejti nuk do të ketë akull në Arktik gjatë verave.

“Shohim se si po vdes Arktiku. Së shpejti nuk do të ketë akull në Arktik gjatë verave. Kjo mund të shkaktojë pasoja të mëdha për tërë botën”, tha Reks.

Ai tha se gjatë misionit kanë bërë matje të ndryshme.

“Kemi sjell në shtëpi shumë informata, së bashku me sasi të konsiderueshme të akullit, borës dhe ujit”, tha Reks.

Anija “Polarstern” sot është kthyer në Gjermani pas 389 ditëve të kaluara në Arktik. Në misionin kanë marrë pjesë mbi 300 shkencëtarë nga 20 shtete, mes të cilëve nga SHBA-ja, Britania e Madhe, Franca, Rusia dhe Kina, ndërsa projekti ka kushtuar 150 miionë euro. bsh/

Deputeti i BDI-së Kadrija i thotë kolegut opozitar se për ta përmend Ali Ahmetin duhet të merr abdes!

Adnan Neziri: "Ali Ahmeti asnjëherë nuk ka qenë në Kuvend". Bajram Kadrija: "Edhe nuk do të ketë nevoj të...

Neziri: Zgjedhjet e ardhshme do të jetë fundi i BDI-së! Kadrija i uron që të mos ndahen në fraksione

Adnan Neziri nga koalicioni ASH-AAA në emisionin Click Plus në TV21, tha se në zgjedhjet e ardhshme do të jetë fundit i...

Deputeti i BDI-së Kadrija: Ora policore vetëm do të përkaqësonte situatën

Deputeti Bajram Kadrija nga radhët e BDI-së, në Click Plus në TV21, potencoi se ora policore do të përkeqësonte situatën me virusin...

Kush do të udhëhiqte me komisionin e posaçëm për pandeminë? Deputeti i opozitës Neziri shpjegon strukturën që propozojnë

"Komisionin do të udhëheq Ministri i Shëndetësisë, se do të jetë një ndër pjesëmarrësit në Komision i cili është organ përgjegjës dhe...

Ku gabon Komisioni aktual për Sëmundje Ngjitëse? Tregon Adnan Neziri nga koalicioni ASH-AAA në Click Plus

Masat nuk janë respektuar aq sa duhet sepse nuk kanë funksionuar inspekcionet si duhet - tha në Click Plus deputeti i koalicionit...

More Articles Like This