Ruskoska në gjykimin për “Lidhjen Ndërkombëtare”: Organizata që nga fillimi u bazua në gënjeshtra, të gjithë kanë rol në mashtrimin

Must Read

Nëse të gjitha partitë shqiptare do të jenë në qeveri, Arjanit Hoxha do të lobojë që “Besa” të kalojë në opozitë

Nëse të gjitha partitë shqiptare hyjnë në Qeveri, atëherë Lëvizja BESA do të dalë në opozitë. Kështu...

Xhandarmëria serbe patrullon në Kosovë/Karaçevë (Video)

Sot rreth orës 17:00, xhandarmëria serbe me tendencë destabilizimi, janë futur rreth 1 km në brendësi të...

Numër rekord i të sapoinfektuarve me koronavirus në Shqipëri, punësohet kuadër plotësues mjekësor

Në Shqipëri është shënuar rekord i ri negativ   i rasteve pozitive me Kovid-19 në një 24 orësh, ...

Sot ka filluar gjykimi për rastin me organizatën joqeveritare “Lidhja Ndërkombëtare”. Prokurorja Villma Ruskoska i mbajti fjalët hyrëse për këtë rast.

- Advertisement -

“Të formosh organizatë humanitare dhe nga fillimi ta bazosh në gënjeshtra, se pas projektit qëndron organizatë humanitare nga BE, dhe të gjithë i bind në të, është kulmi i thënë më së miri, trurit devijues kriminel”, tha Ruskoska.

Ajo tha se gjithçka ka filluar si duhet me organizatën dhe kur filloi me punë, gjegjësisht kur është paraparë projekti “Imobile Servis”, filloi mashtrimi i madh.

- Advertisement -

Ruskoska gjithashtu ka deklaruar se të gjithë të akuzuarit të cilët janë në gjykim kanë pasur rolin e tyre në mashtrim. Bojan Jovanovski – Boki 13 të dëmtuarve Siljan Miceski dhe Ardijan Azmoski duke i gënjyer u ka thënë se do t’u sigurojë tokë shtetërore dhe subvencione për ndërtim të qendrës evropiane për të moshuar “Imobile Servis”.

- Advertisement -

Frosina Remenski sërish, sipas Ruskoskës, si pjesëtare e LSDM-së dhe si nënkryetare e Parlamentit, ka dhënë këshilla dhe udhëzime dhe e ka mbështetur Jovanovskin në takimet me të dëmtuarit, gjegjësisht të njëjtit të besojnë në projektin.

Miceski ka paguar 719 mijë euro, ndërkaq Azmoski 233 mijë euro.

- Advertisement -

Latest News

Xhandarmëria serbe patrullon në Kosovë/Karaçevë (Video)

Sot rreth orës 17:00, xhandarmëria serbe me tendencë destabilizimi, janë futur rreth 1 km në brendësi të territorit të Kosovës në fshatin...

Numër rekord i të sapoinfektuarve me koronavirus në Shqipëri, punësohet kuadër plotësues mjekësor

Në Shqipëri është shënuar rekord i ri negativ   i rasteve pozitive me Kovid-19 në një 24 orësh,  nga fillimi i pandemisë  më...

Edhe në Itali vatër e re e virusit korona pas kthimit të disa tinejxherëve nga Kroacia

Dy vajza 18-vjeçare janë kthyer në qytetin italian Padova të infektuara me virusin korona pas pushimit veror në Kroaci, për çka 24...

Në SHBA, në korrik të sapopunësuar vetëm 1,8 milion, më pak nga shifrat e majit dhe qershorit

Ekonomia e SHBA-së në korrik ka hapur 1,8 milion vende pune, që është regres sipas treguesve  të muajve maj dhe qershor dhe ...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com