Rreth 100.000 euro gjoba për ngjarjet e 13 prillit në Hasanbeg

Must Read

Misajllovski për konferencën për media të Zaevit: Është joserioze dhe ikje nga realiteti

Është joserioze, dhe paraqet ikje të plotë nga realiteti të flitet për arritjet trevjaçre, kur sot Maqedonia...

Drejtori i “Gazetës Zyrtare” në vetizolim, ka qenë në kontakt me Llukarevskën

Drejtori i “Gazetës Zyrtare” Martin Kostovski para pak kohe në Fejsbuk publikoi se do të jetë në...

Zaev: Mu për shkak të mbrojtjes së shëndetit të qytetarëve “zgjedhjet janë zgjidhje”

Pesë korriku është dita e zgjedhjeve, deklaroi sot lideri i LSDM-sl Zoran Zaev, sipas të cilit, deri...

Prokuroria Themelore e Shkupit deri tek Gjykata Themelore në Shkup ka dërguar propozimin për gjobitjen e 23 personave të identifikuar në protestën në Hasanbeg mbrëmjen e 13 prillit e që e shkelën orën policore, raporton TV21. Vepra penale në bazë të së cilës është kërkuar dënimi është Mosveprim sipas rregullave shëndetësore në kohë epidemie nga neni 206 pika 1 e Kodit Penal.

“Prokurori i ka propozuar Gjykatës që secilit të dënuar t’i shqiptohet gjobë prej 100 gjobave ditore, ndërsa vlera e secilës gjobë ditore të jetë 35 euro në kundërvlerë denari” shkruajnë nga Prokuroria e Shkupit.

Paraprakisht për po të njejtën ngjarje në Hasanbeg, Prokuroria propozoi gjobitjen e 3 personave me nga 100 gjoba ditore në vlerë prej jetë 50 euro. Gjykata Themelore e Shkupit duke vepruar sipas këtij propozimi 3 të akuzuarit i gjobiti me nga 5 mijë euro secilin. Nëse kësaj i shtohet edhe propozimi i sotëm për gjobitjen e 23 protestuesve me nga 3500 euro secili, në total shifra që do të duhet të paguajnë 26 të akuzuarit është 95 500 euro./TV21

 

  • Tags
  • 2
- Advertisement -

Latest News

Drejtori i “Gazetës Zyrtare” në vetizolim, ka qenë në kontakt me Llukarevskën

Drejtori i “Gazetës Zyrtare” Martin Kostovski para pak kohe në Fejsbuk publikoi se do të jetë në vetëizolim 14 ditorë përshkak kontaktit...

Zaev: Mu për shkak të mbrojtjes së shëndetit të qytetarëve “zgjedhjet janë zgjidhje”

Pesë korriku është dita e zgjedhjeve, deklaroi sot lideri i LSDM-sl Zoran Zaev, sipas të cilit, deri atëherë partitë kanë 35 ditë...

Ndihmë nga Qeveria për transmetuesit për përballje me pasojat nga kriza e shkaktuar nga Kovid-19

Qeveria siguroi ndihmë për transmetuesit meqëllim të përballjes me krizën e shkaktuar nga Kovid-19. Do të paguhen borxhet e tyre të shkaktuara...

Faza e pestë e zbutjes së masave në Greqi – hapja e sezonit turistik, shkollave, kinemave

Më pak se një muaj pas përfundimit të karantinës, faza e pestë e zbutjes së masave kufizuese dhe kthimit gradual të “normalitetit...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -