MPB: Zbardhet rasti me paraqitjen e rrejshme në Ndihmën e parë mjekësore

Must Read

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me...
- Advertisement -

Stacioni policor Qendër e zbardhi rastin me paraqitjen e rrejshme në Ndihmën e parë mjekësore, i cili u incizuan dhe u publikua në aplikacionin Tik Tok më datën 13 të këtij muaji, ndërsa u shpërnda edhe në rrjete tjera sociale dhe kundër H.K. (25) nga Jurumleri i Shkupit do të parashtrohet kallëzim penal.

Nga MPB-ja informojnë se pas publikimit të videos në aplikacionin Tik Tok dhe rrjete tjera sociale, janë ndërmarrë masa dhe është konstatuar se H.K. është personi i cili paraqitet në shërbimin për Ndihmë të parë mjekësore Shkup, me çka ka vepruar në kundërshtim me Ligjin për kundërvajtje të Ligjit për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike, më saktë nenit 16 sepse në mënyrë të rrejshme ka thirr ndihmë dhe ka paraqitur rast. 

- Advertisement -

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit të rrogave në ekonomi me...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë për hapjen e kufijve në...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me sektorin e biznesit, që privati...

Çfarë po bën Kryetari i Butelit? Shumë premtoi, e çdo punë ka ngecur!

https://youtu.be/z5KU2FQ84AE “Pyes! Pse nuk është ndërtuar objekti i ri shëndetësor dhe pse Buteli nuk ka poliklinikë? Qëllim...

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov. Siç informoi QRMK pas...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -