ZGJEDHJET

Këshilli shtetëror për parandalim të krimit të fëmijëve e dënon përfshirjen e fëmijëve në fushatë politike

Must Read

Komuna Çair përkujton Srebrenicën, zyrtarizon gjuhën boshnjake dhe vendos flamurin boshnjak para Komunës

Komuna e Çairit përkujton gjenocidin në Srebrenicë. Kreu i Komunës së Çairit, Visar Ganiu, në rrjetin social...

Çulev: Do të ketë sanksione të ashpra për të gjithë shkelësit e procesit zgjedhor

Ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev, ka udhëzuar të gjithë kolegët e tij që të ndërmarrin...

Emiratet vendosën të mbyllin 9 mijë vende pune

Presidenti i Emirateve, Tim Clark tha që linja ajrore e Lindjes së Mesme ka vendosur të reduktojë...
- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK -

Përfshirja e fëmijëve (persona deri 18 vjet) në çfarëdo lloj aktivitetesh në lidhje me fushatën politike është e palejueshme dhe nuk është në interes të mirë të fëmijëve sipas Konventës për të Drejtat e Fëmijëve, theksoi Këshillit Shtetëror për Parandalim të Krimit të Fëmijëve.

- Advertisement -

Nga Këshilli theksuan se kujdesi për fëmijët duhet të realizohet përmes sigurimit të kushteve ligjore dhe institucionale për rritje të tyre të drejtë, zhvillim dhe edukim, kujdes për mënjanimin e burimeve të rreziqeve.

“Gjithçka tjetër paraqet keqpërdorim të tyre dhe lëndim të të drejtave të fëmijëve. Këshilli Shtetëror përkujton se Kodi Zgjedhor (neni 183) parasheh gjobë prej 8,000 euro për transmetuesin dhe 30 për qind nga gjoba për personin përgjegjës të transmetuesit nëse publikohet njoftim propagandues zgjedhor me pjesëmarrje të fëmijëve”, theksuan nga Këshilli./MIA

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK -

Latest News

Çulev: Do të ketë sanksione të ashpra për të gjithë shkelësit e procesit zgjedhor

Ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev, ka udhëzuar të gjithë kolegët e tij që të ndërmarrin të gjitha masat dhe aktivitetet...

Emiratet vendosën të mbyllin 9 mijë vende pune

Presidenti i Emirateve, Tim Clark tha që linja ajrore e Lindjes së Mesme ka vendosur të reduktojë më shumë 9,000 punëtorë për...

Angelovska në tryezën e rrumbullakët të BB-së: Banka Botërore mbetet partneri ynë i përkushtuar

Banka Botërore mbetet  partneri ynë i përkushtuar, si në kushte  të volitshme ekonomike kur e kemi mbështetje  në masat të cilat ndërmerren...

Nesër në mesnatë fillon heshtja zgjedhore

Nesër në mesnatë, në përfundim me orën 24 më 15 korrik, vlejnë rregullat për heshtje zgjedhore gjatë Zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, bëri...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -