ZGJEDHJET

Senat Zylbehari

38 Posts

Djepi mbetet simbol i çdo fëmiu që lind, zdrukthtaria në zhdukje, të rinjve nuk u intereson ky profesion

https://youtu.be/PaZe6lHUpUU Nadi Islami, zdrukthtar nga qyteti i Tetovës për 40 vjet. Është para pensionit ndërsa profesioni i...

Fshehin simptomat se s’kanë sigurim shëndetësor! Testi për Covid-19 kushton 4000 denarë, nuk kanë mundësi ta paguajnë

https://youtu.be/QoFhFlEapY4 Qyteti i Tetovës gjatë ditës së sotme ka shënuar 13 raste të reja me Covid 19,...

Sallonet e dasmave kërkojnë dasma! “Qeveria e padrejtë me vendimin për anulimin e dasmave”

https://youtu.be/cPgKZbNwaE0 Sallonet e dasmave janë të mbyllur për katër muaj dhe kjo situatë ka  krijuar revoltë  jo ...

Tearcë, shiu nxjerri lumenjtë nga shtrati! Shkatërroi të mbjellat dhe oborret

https://youtu.be/-W3F09OoVX0 Reshjet e shiut, mbrëmë shkaktuan rritje të përnjëhershme të niveleve të ujit tek disa lumenj në...

Pas 2 muajsh lëshohen linjat e transportit! Tetovë, agjencitë të gatshme për punë

https://youtu.be/LfRQ7IN6zHo Pas 2 muajsh me vendim qeveritar lëshohen linjat e rregullta ndërkomunale në qytetin e Tetovës.  Nga...

Punët nuk rifilluan as më 13 qershor! Komuna e Tetovës shkel premtimin për bulevardin “V.S Bato”

https://youtu.be/jiP0wm_qqfU Senat Zylbehari, gazetar: “Jemi në bulevardin “Video Smilevski Bato”. Nga Komuna e Tetovës...

Sërish kaos para bankave! Në Tetovë ende vazhdon ndalesa për transportin ndërkomunal

https://youtu.be/HwE9yRYMQeI Vazhdon kaosi para bankave në Tetovë. Qytetarë të shumtë edhe sot ishin mbledhur  para bankave  për...

Në banane gjendet substancë e bardhë! Antidroga ka kryer kontrolle në disa lokacione të Tetovës

https://youtu.be/kWNd5m4f5jM Bleu banane por brenda tyre gjeti substanca të bardhë që dyshohet të jetë lëndë narkotike. Videoja...

Kaos para bankave në Tetovë! Pa distancë, me orë të tëra qytetarët presin për kartelat financiare

https://youtu.be/4KE5xx_RwuE Këta qytetarë edhe sot janë mbledhur para bankës dhe po presin me ora të tëra që...

Mbeturinat me traktor u hidhen para banesës! Ceka, problemi do të zgjidhet me zëvendësimin e koshit

https://youtu.be/DeYIzWvGxmk Banorët e dy kullave në lagjen Mirçe Acev në qytetin e Tetovës janë në hall nga...

Punimet nisin para zgjedhjeve, më pas ndërpriten! Bulevardi “V.S. Bato” në Tetovë ka mbetur në gjysmë

https://youtu.be/3m_a4uXDP9U Me 13 shkurt të këtij viti kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi,  bashkë me zv/ministren...

3 muaj e mbyllur dhe pa aktivitete! Në qytet nuk ka rrugë adekuate për persona me nevoja të veçanta

https://youtu.be/7gEc-8yAv1M Kjo është Drita Salihi nga qyteti i Tetovës. Prej se është mbyllur Qendra ditore për persona...