ZGJEDHJET

Category:

Maqedoni

Ahmeti porosi Zaevit e Mickoskit: Mësoni nga Goce Dellçevi që me plis fliste para shqiptarëve për problemet e përbashkëta, që i bashkonte njerëzit, e...

Nga tubimi paragjedhor i mbajtur në Urën e Gurit në Shkup, kreu i BDI-së Ali Ahmeti, u dërgoi mesazh dy krerëve të...

Infektohet drejtoresha e Spitalit të Kumanovës Zaharieva: Stresi kronik dhe lodhja e bënë të veten

https://www.youtube.com/watch?v=ztxJNJmFcsA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Auj8_lWLHbwsmusFLuLejdk3U0jwESy14WJ_86tSlIOAAqna44rre2gk Drejtoresha e Spitalit të Kumanovës, Snezhana Zaharieva është pozitive në koronavrius. Lajmin se testi i saj...

Premtimet e partive për sektorin privat, Visar Ademi: Deklarata të pamenduara mirë

https://www.youtube.com/watch?v=-6g6Bjb6k5I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2b2AkX0GEp1pGkkRwY99bEkaAspqyUrolOzl5WAFlann2tPx60abiEtYo Rritje të përfaqësimit të drejtë dhe adekuat të shqiptarëve përveç se në sektorin publik këtë herë...

U miratuan prioritetet për bashkëpunim mes Maqedonisë së Veriut dhe KB-së për periudhën 2021-2025

Këshilli i përbashkët drejtues për bashkëpunim mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Kombeve të Bashkuara në takim të mbajtur sot në...

Bankat të gatshme për pagesë të mbrojtjes sociale dhe të fëmijëve

Bankat janë të përgatitura ta kryejnë pagesën e ndihmës monetare për mbrojtje sociale dhe të fëmijëve, e cila fillon prej sot për...

BDI: Edhe trashëgimia shqiptare të përfshihet në himnin e Maqedonisë

Partia shqiptare që aktualisht është në pushtet, ndrësa për qeverisjen e ardhshme po kërkon postin e kryeministrit, Bashkimi Demokratik për Integrim, përmes...

Kërkohet përgjegjësi disiplinore për një punonjës në MPB i cili ishte edhe anëtar i Këshillit të Komunës së Haraçinës

Departamenti i Kontrollit të Brendshëm, Hetimeve Kriminale dhe Standardeve Profesionale në MPB ka parashtruar një iniciativë për fillimin e procedurës për përcaktimin...

Boki 13 në Prokurori po parashtron kallëzime penale për të paktën 30 persona

Në Prokurorinë Themelore Publike në Shkup sot Bojan Jovanovski – Boki 13, vazhdoi me dorëzimin e kallëzimeve penale në procesverbal në lidhje...

APRM: Paguhen rreth 65 milionë denarë për 6.933 persona të papunë

Agjencia për Punësim sot ka bërë pagesë të mjeteve për 6.933 persona të papunë shfrytëzues të kompensimit monetar konform Ligjit për punësim...

Promovohet Forumi për Dialog – Prespë. Në vendin ku është nënshkruar Marrëveshja e Prespës do të ndërtohet qendrër multimediale

Me mjete të BE-së përmes Programit IPA 3 në Prespë, vendin ku është nënshkruar Marrëveshja e Prespës, do të ndërtohet qendra multimediale...

Shpallet thirrja publike e Komunës së Shkupit për subvencione për inverter

Qyteti i Shkupit sot e shpalli thirrjen publike për subvencione për kondicionerët inverter për ngrohjen e amvisërive. Në përputhje me kushtet e...

“Si zëvendëskryeministër do të sigurohem të marrim hisen që na takon” premton Thaçi para banorëve të fshatrave të Tetovës

Kryetari i PDSH-së dhe bartës i listës së deputetëve në zonën 6, Menduh Thaçi, mbrëmë ka takuar banorët të fshatrave të komunës...