Category:

Drejtësi

Gjashtë vite burg për Toni Jakimovskin, dënohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Ish shef i kabinetit të Sasho MIjallkovit, Toni Jakimovski dënohet me 6 vjet burg për keqpërdorim të detyrës zyrtare. I akuzuari i...

Mile Janakieski në vetë-izolim, e pasigurt seanca e sotme për “27 prillin”

Në Gjykatën Penale sot duhet të vazhdojë gjykimi për organizatorët e ngjarjeve në Kuvend nga 27 prilli i vitit 2017.

Rasti “Talir”: Janakieski dhe Bozhinovski nga pronari i “Urban Invest” kanë kërkuar 15.000 euro

Pronari i ndërmarrjes “Urban Invest” të Kavadarit, Jovan Gërkov në dëshminë e tij sot në rastin “Talir”, deklaroi se ai personalisht mori...

Çulev filloi me hetime para zgjedhjeve! ASN ende ka qasje deri te sistemi për përgjim

https://youtu.be/0-LKogc3IVw Pasi që dje në TV21 paralajmëroi se MPB do të hap hetime për funksionarë, njeriu i...

MPB ka hapur hetime për funksionarë publik! Thirrja e Mickoskit në MPB për palestrën nuk është e kontestueshme për Çulevin

https://youtu.be/jSE5nTHLXGc Ministria e punëve të brendshme ka hapur disa hetime në të cilët janë të kyçur funksionarë...

Aktgjykimet e “27 prillit”, refuzohet kërkesa për përjashtimin e gjykatësve nga seanca

Këshilli gjyqësor i Gjykatës së Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes të një pjese të të akuzuarve për përjashtimin e gjykatësve Jani...

“1000 pse dhe 1000 sepse me Reket”! Ruskoska: Kur më tregonin nuk më besohej se në PPS kërkojnë të holla

https://youtu.be/dYzEyGmE-QU Rasti “Reket” është kah fundi, por shumë pyetje mbetën pa përgjigje. Prokuroria është e bindur se kanë dëshmuar se është kthyer një vepër penale. “E...

“Çantën nuk e ka kthyer Milevski te Kamçevi”, tha Ruskovska dhe tregoi dëshmi, reagoi mbrojtja

Prokurorja Villma Ruskovska ka reaguar ndaj deklaratës së Bojan Jovanovskit se çantën e ka kthyer Zoran Milevski te Orce Kamçevi. Ajo tregoi edhe incizime nga...

Ruskovska: Janeva ende është në filmin e “Engjëjt e Çarlit”

Sot në seancën e "Reket", prokurorja Villma Ruskovska i ka thënë fjalët përmbyllëse të rastit. Ajo edhe njëherë ka theksuar se Katica Janeva ende...

Dukovski: Këshilli gjykues në “Reket” është jo i ligjshëm, gjykatëses porote i ka skaduar mandati

Avokati mbrojtës i të akuzuarit të parë Bojan Jovanovski, Sashko Dukovski ka deklaruar se qëndrimi aktual i këshillit gjykues në "Reket" është i jo...

Joveski: COVID-19 ka shtyrë disa veprime për lëndët e PSP-së

Prokuroria publike e Republikës së Maqedonisë së Veriut, vazhdon të veprojë për lëndët e ndërmarra nga ish-Prokuroria Speciale Publike (PSP), por për...

Rasti “27 prilli” para Gjykatës së Apelit më 27, 28 dhe 29 maj

Seanca publike para Gjykatës së Apelit Shkup e caktuar për më 27, 28 dhe 29 maj të këtij viti, për lëndën e...