Category:

Drejtësi

Kush bëri presion që Dimitrievski të paditet? Ministri Çulev drejton gishtin nga Drejtori për Siguri Publike

https://youtu.be/XnQ6rz77Vn4 Padia penale ndaj Kryetarit të Kumanovës Maksdim Dimitroevskit ka ardhur si pasojë e presioneve politike nga ana e Drejtorisë për Siguri Publike në MPB...

Shteti do t’u ndihmojë mediave! Padi të para penale për përhapje të lajmeve të rreme në Maqedoni

https://youtu.be/_5VTKGwbMfo Janë ngritur paditë e para penale për përhapje të lajmeve të rrejshme në kohë të pandemisë së shkaktuar nga koronavirusit. Këtë, Ministria e Punëve...

Kush ia ngriti “kurthin” kreut të Kumanovës? Dimitrievski me padi ndaj Buhovas dhe MPB-së

https://www.youtube.com/watch?v=xM45yf7FrR8 Padi penale ndaj drejtoreshës së Inspektoratit sanitar dhe shëndetësor, Irina Sotirova Buhova dhe shqyrtim të padisë penale që MPB kishte ngritur ndaj Maksim Dimitrievskit,...

Të akuzuarit për “27 prillin” kërkojnë shfuqizimin e aktgjykimeve të shkallës së parë

Nuk e di kush më sakrifikoi një vit e gjysmë para pensionimit, le t’i shërbejë për nder. Detyra ime ka qenë të informojë, të...

Çulev kërkon nga Prokuroria të hetojë nëse ka shkelje të ligjeve në ASK

Ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev kumtoi se deri tek Prokuroria Themelore Publike ka dorëzuar parashtresë përkatëse lidhur me rastin për të cilin...

Prokuroria e Lartë Publike i cilësoi si të pabaza ankesat e mbrojtjes së të akuzuarve për “27 prillin”

Në debatin publik, që tri ditë me radhë po mbahet në Gjykatën e Apelit për ankesat pas aktgjykimeve për rastin “27 prilli”, Prokuroria e...

Dita e fundit e seancës publike para Apelit të Shkupit për “27 Prillin”

Me dëshmi të disa prej të akuzuarve dhe me fjalimin e prokurorisë para Këshillit penal të Gjykatës së Apelit Shkup, sot duhet të përfundojë...

Çulev filloi me hetime para zgjedhjeve! ASN ende ka qasje deri te sistemi për përgjim

https://youtu.be/0-LKogc3IVw Pasi që dje në TV21 paralajmëroi se MPB do të hap hetime për funksionarë, njeriu i parë i policisë, Naqe Çulev në konferencë për...

MPB ka hapur hetime për funksionarë publik! Thirrja e Mickoskit në MPB për palestrën nuk është e kontestueshme për Çulevin

https://youtu.be/jSE5nTHLXGc Ministria e punëve të brendshme ka hapur disa hetime në të cilët janë të kyçur funksionarë aktual dhe të mëparshëm – këtë për TV21...

Aktgjykimet e “27 prillit”, refuzohet kërkesa për përjashtimin e gjykatësve nga seanca

Këshilli gjyqësor i Gjykatës së Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes të një pjese të të akuzuarve për përjashtimin e gjykatësve Jani Niça, Enver...

“1000 pse dhe 1000 sepse me Reket”! Ruskoska: Kur më tregonin nuk më besohej se në PPS kërkojnë të holla

https://youtu.be/dYzEyGmE-QU Rasti “Reket” është kah fundi, por shumë pyetje mbetën pa përgjigje. Prokuroria është e bindur se kanë dëshmuar se është kthyer një vepër penale. “E...

“Çantën nuk e ka kthyer Milevski te Kamçevi”, tha Ruskovska dhe tregoi dëshmi, reagoi mbrojtja

Prokurorja Villma Ruskovska ka reaguar ndaj deklaratës së Bojan Jovanovskit se çantën e ka kthyer Zoran Milevski te Orce Kamçevi. Ajo tregoi edhe incizime nga...