ZGJEDHJET

Desk

2078 Posts

Bankat të gatshme për pagesë të mbrojtjes sociale dhe të fëmijëve

Bankat janë të përgatitura ta kryejnë pagesën e ndihmës monetare për mbrojtje sociale dhe të fëmijëve, e cila fillon prej sot për...

BDI: Edhe trashëgimia shqiptare të përfshihet në himnin e Maqedonisë

Partia shqiptare që aktualisht është në pushtet, ndrësa për qeverisjen e ardhshme po kërkon postin e kryeministrit, Bashkimi Demokratik për Integrim, përmes...

Në Stamboll fillon procesi gjyqësor për shkak të vdekjes së Xhamal Kashogit

Në Stamboll fillon sot procesi gjyqësor në mungesë të njëzet sauditëve, të cilët akuzohen për përfshirje në vrasjen e disidentit saudit dhe...

Kërkohet përgjegjësi disiplinore për një punonjës në MPB i cili ishte edhe anëtar i Këshillit të Komunës së Haraçinës

Departamenti i Kontrollit të Brendshëm, Hetimeve Kriminale dhe Standardeve Profesionale në MPB ka parashtruar një iniciativë për fillimin e procedurës për përcaktimin...

Boki 13 në Prokurori po parashtron kallëzime penale për të paktën 30 persona

Në Prokurorinë Themelore Publike në Shkup sot Bojan Jovanovski – Boki 13, vazhdoi me dorëzimin e kallëzimeve penale në procesverbal në lidhje...

APRM: Paguhen rreth 65 milionë denarë për 6.933 persona të papunë

Agjencia për Punësim sot ka bërë pagesë të mjeteve për 6.933 persona të papunë shfrytëzues të kompensimit monetar konform Ligjit për punësim...

Promovohet Forumi për Dialog – Prespë. Në vendin ku është nënshkruar Marrëveshja e Prespës do të ndërtohet qendrër multimediale

Me mjete të BE-së përmes Programit IPA 3 në Prespë, vendin ku është nënshkruar Marrëveshja e Prespës, do të ndërtohet qendra multimediale...

Shpallet thirrja publike e Komunës së Shkupit për subvencione për inverter

Qyteti i Shkupit sot e shpalli thirrjen publike për subvencione për kondicionerët inverter për ngrohjen e amvisërive. Në përputhje me kushtet e...

“Si zëvendëskryeministër do të sigurohem të marrim hisen që na takon” premton Thaçi para banorëve të fshatrave të Tetovës

Kryetari i PDSH-së dhe bartës i listës së deputetëve në zonën 6, Menduh Thaçi, mbrëmë ka takuar banorët të fshatrave të komunës...

MPPS: Sot fillon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale dhe të fëmijëve për shfrytëzuesit me kartela, nga e hëna në sportelet e bankave

Për shfrytëzuesit me kartelë debiti prej sot do të fillojë pagesa e të drejtave në para nga mbrojtja sociale dhe të fëmijëve...

Zaev: LSDM është e përkushtuar në ndërtimin e projekteve të mëdha kapitale

LSDM është e angazhuar për ndërtimin e projekteve të mëdha kapitale që do të sjellin efekte pozitive afatgjate për një jetë më...

Sela nga Dibra: Nxënësve shqiptarë u mohohet e drejta për të mësuar në gjuhën shqipe

Mbrëmë kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela ishte në tubim në qytetin e Dibrës. Ai tha se ndjehet keq pasi sheh...