Aleksandra Velinova

Ski patrulla vullnetare e Kodrës së Diellit!

https://youtu.be/CNcFqIWNfpk Nga lëndime të lehta, fraktura në ekstremitete e deri te politrauma dhe raste serioze të cilat kanë kërkuar transport serioz dhe mjekim intensiv spitalor....

Zaevi për Monstrën: Kjo është punë e gjyqësorit! Zaevi për Mijallkovin: Unë e koordinova aksionin

https://youtu.be/IWBAYOWU71M Koordinatori i grupit parlamentar Aleanca për shqiptarët-Alternativa, Skender Rexhepi-Zejdi, dje e pyeti kryeministrin Zaev - përse nuk i publikon “bombat” e paralajmëruara dhe përse...

Vaksinat anti-Covid të porositura vetëm në letër, kurse lloji britanik po merr hov

https://youtu.be/XuxFfcQZYLk Dokumente shtesë, përcaktimi i neneve që dalin nga komunikimi i përditshëm dhe shkëmbimi i informacioneve, janë arsyet për vonesën e vaksinave “Fajzer” dhe “Sinofarm”....

A e kryen obligimin e tyre qytetarët dhe autoritetet? Sanksione për mospastrimin e borës para shtëpive dhe dyqaneve

https://youtu.be/WsPsLQXTaBE A ishin të gatshme apo u befasuan autoritetet nga dëbora? I pyetëm qytetarët se sa janë të kënaqur nga ajo se si autoritetet menaxhuan...

Mos udhëtoni nëse nuk keni nevojë! Aksidente trafiku në rajonin e Tetovës me pasoja fatale

https://youtu.be/cTutK0X0joE 1000 tonelata kripë dhe 18 automjete në terren për pastrim të borës prej urave, akseve, mbikalimeve, nënkalimeve dhe “pikave të zeza” në komunat Hekurudha,...

Regjistrimi mund të shtyhet për 1-2 muaj? Zaev e Pendarovski nuk e shohin si problem

https://youtu.be/C-WhNInHVQI Për Presidentin Stevo Pendarovski nuk është problem që regjistrimi të shtyhet për një ose dy muaj nëse në mes të qytetarëve ekziston frikë nga...

Vaksinat e Serbisë nuk erdhën! Bërnabiq: Pritet leja nga Fajzeri

https://youtu.be/r7Ygms-phqo Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në Click Plus sqaroi se pse nuk arritën 8000 vaksinat nga Serbia siç u paralajmërua paraprakisht. Bëhet fjalë për...

Vauçerë prej 15 mijë denarëve për turizmin! Përparësi do të kenë qytetarët nga komunat më pak të zhvilluara

https://youtu.be/Bu53Xx2tqSg Do të ketë mekanizëm të ri për shpërndarje të vauçerëve për mbështetje të turizmit. Për herë të parë, si kriter në pjesën e thirrjeve...

Punëtorët turistik me mbi 90% humbje! Punojnë në oferta të sigurta turistike për vitin 2021

https://youtu.be/rQCjhAgu7rw Agjencitë turistike janë në prag të ekzistencës. Nëse para krizës vetëm me turistë të huaj në buxhet janë inkasuar 400 milion dollarë, tani vetëm...