Qeveria për TV21 komenton aktet nënligjore të nënshkruara nga Nuhiu

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Qeveria e Maqedonisë së Veriut duke u përgjigjur në pyetjet e TV21, sqaron se ministri i punëve të brendshme, Agim Nuhiu nuk mund të miratojë dekret dhe prandaj vendimi që emblemat e uniformave të jenë edhe në gjuhën shqipe, nuk është përfundimtar.

Nuk tregojnë se kur aktet nënligjore të nënshkruara nga Nuhiu do të shqyrtohen për t’u miratuar në Qeveri, por shtojnë se për këtë do të njoftojnë me kohë publikun.

- Advertisement -

“Uniformat dhe emblemat e uniformave definohen me Dekret që e miraton Qeveria e Maqedonisë së Veriut. Ministrat nuk ka kompetencë të miratojnë Dekrete. Qeveria do të kërkojë informacion nga ministri Nuhiu në lidhje me aktet nënligjore të përmendura në publikimin e tij në “Fejsbuk””, deklaruan nga Qeveria.

Paraprakisht për njoftimin e Nuhiut, sqarime kanë dhënë edhe nga Ministria e Punëve të Brendshme.

- Advertisement -
  • Tags
  • 2

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -