Qeveria do të ndajë 50 bursa për studentë me origjinë nga Maqedonia të cilët jetojnë në shtetet e Ballkanit

Must Read

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes...

Publikohet platforma për mësim online, Zaev dhe Carovska: Do ta modernizojmë sistemin arsimor

https://youtu.be/JQCcmEbVMSs Nga tetori kështu do të duket një orë mësimi online.

Për menaxhim me mbeturinat tashmë ka projekt-plane, por ai është proces kompleks dhe i shtrenjtë

Ideja është që të ulet numri i deponive dhe sasia e cila hedhet si mbeturina në to....
- Advertisement -

Qeveria në seancën e sotme solli vendim të ndajë 50 bursa për studentë me origjinë nga Maqedonia që jetojnë në shtetet e Gadishullit Ballkanik.

“Në seancën e sotme, Qeveria miratoi Vendim për ndarjen e gjithsej 50 bursave për shtetas të huaj me interes për Republikën e Maqedonisë së Veriut për studentë me origjinë nga Maqedonia që jetojnë në shtetet e Gadishullit Ballkanik, të cilët do të regjistrohen si studentë të rregullt në universitetet shtetërore “Shën Cirili dhe Metodi ”- Shkup, në Universitetin “Shën Klimenti i Ohrit”- Manastir, në Universitetin “Goce Dellçev ”- Shtip, në Universitetin e Shkencave Informatike dhe Teknologjive “Shën Apostoll Pavle ”- Ohër, në Universitetin“ Nënë Tereza ”- Shkup dhe Universitetin e Tetovës në vitin akademik 2020/20212”, kumtoi shërbimi për media i qeverisë.

- Advertisement -

Në këtë seancë, siç thuhet në kumtesë, është miratuar Vendimi për përcaktimin e numrit të marrësve të bursave dhe lartësinë e bursave për studentët e regjistruar në shkollat ​​e mesme në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin akademik 2020/2021.

- Advertisement -

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...

Publikohet platforma për mësim online, Zaev dhe Carovska: Do ta modernizojmë sistemin arsimor

https://youtu.be/JQCcmEbVMSs Nga tetori kështu do të duket një orë mësimi online. Në konferencën e...

Për menaxhim me mbeturinat tashmë ka projekt-plane, por ai është proces kompleks dhe i shtrenjtë

Ideja është që të ulet numri i deponive dhe sasia e cila hedhet si mbeturina në to. Sa i përket mbeturinave si...

Xhaferi: Identiteti është vërtetuar me Kushtetutë, punësimet etnike janë të mira për biznesin

https://youtu.be/gTUcRgYdozA Pas reagimeve të shumta në opinionin publik për shkak të memorandumit bullgar i cili u është...

Hapja e kufijve në rajon – javën ardhshme! Datën do ta përcaktojnë ministrat e shëndetësisë

https://www.youtube.com/watch?v=gLkAe3Hd5jQ Maqedonia e Veriut bashkë me vendet e rajonit pritet të vendosin përfundimisht për kalimin e lirë...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -