Polonia e vazhdon ndalesën për fluturime në destinacionet ballkanike

TË FUNDIT

Qeveria polake dëshiron ta vazhdojë ndalesën për fluturime ndërkombëtare deri më 25 gusht të vitit 2020 për 45 vende, transameton portali “Eks-JU Aviacion”.

Vendet  në të cilat ndalesa për fluturim do të vazhdojë të zbatohet janë, mes tjerash, Serbia, Bosnja e Hercegovina, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi.

LOT – aviokompania më e madhe polake e cila fluturon për në Shkup, Podgoricë dhe Beograd, për momentin planifikon t’i vazhdojë operacionet  në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut dhe Serbi në shtator, ndërsa fluturimet drejt Podgoricës janë ndërprerë  deri në fillim të sezonit dimëror 2020/2021.

Vendimi i Qeverisë në Varshavë do të ndikojë  edhe në punën e Viz Er dhe Rajaner nga Polonia deri në Podgoricë.

MARKETING I PAGUAR POLITIK