Nis regjistrimi i nxënësve në klasë të parë

TË FUNDIT

Në shkollat fillore në vend prej sot e deri më 30 qershor do të regjistrohen nxënësit në klasën e parë për vitin shkollor 2020/2021, pasi afatet për regjistrim me dekret të Qeverisë u shtynë për një muaj për shkak të mbrojtjes nga coronavirusi.

Në vend në muajin maj, siç është konfirmuar në Ligjin për arsimin fillor, këtë vit regjistrimet janë në qershor dhe prindërit do të kenë në dispozicion një muaj për t’i regjistruar fëmijët në shkollat fillore, ndërsa ata deri më 15 korrik duhet t’i publikojnë rezultatet.

MARKETING I PAGUAR POLITIK