Nëna me tre fëmijë pozitive me Kovid-19 u përpoq të shkojë në Norvegji, kthehet në aeroportin e Shkupit

Must Read

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur,...
- Advertisement -

Shërbimet e Aeroportit në Shkup gjatë ditës së diel, kanë penguar një familje katër anëtarëshe që të udhëtojë me aeroplan për Norvegji.

Nëna me tre fëmijët, janë testuar në klinikë private, që të katërtit kanë rezultuar pozitiv. Edhe pse pozitiv, nuk i kanë dëgjuar epidemiologët që të vetëizolohen dhe janë përpjekur që të udhëtojnë për në Norvegji. Shërbimet e aeroportit i ka paralajmërua Komisioni për Sëmundje Ngjitëse dhe të njëjtit janë penguar.

- Advertisement -

Nga Komisioni për Sëmundje Ngjitëse kanë bërë të ditur, se bëhet fjalë për të shpërngulur që kanë shtetësi të dyfishtë, që në vendin tonë vijnë për të marrë pjesë në dasma apo ahengje familjare dhe për të cilët nuk vlejnë masat restriktive.

“Nga frika se mos e humbin vendin e punës, ata e fshehin se janë të infektuar”, thanë nga Komisioni për Sëmundje Ngjitëse për SDK.

- Advertisement -

Ky incident ka ndodhur pasi në Finlandë ateroi aeroplani nga Shkupi, ku 24 prej 157 pasagjerëve rezultuan pozitiv. Për këtë, Finlanda tashmë ka vendosur test PCR edhe për çdo udhëtarë që vjen nga shtetet me rrezik të lartë./TV21

- Advertisement -

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë që kemi pasur rritje të...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund të vitit do të tejkalojë...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur, lind me 3 mijë euro...

Bekteshi në Click Plus tregon se sa persona kanë mbetur pa punë për shkak të pandemisë!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi bën të ditur se nga periudha 15 mars deri në përfundim të gushtit janë larguar nga 12.500...

Ilire Dauti nga ASH: Kjo Qeveri në kushte normale e kishte të vështirë të përballet me probleme ekonomike

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët, në emisionin Click Plus në TV21, tha Qeveria e re por e vjetër në përmbajtje në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -