Macron për zgjidhje të baraspeshuar Maqedoni-Bullgari, ofron veten në dialog

TË FUNDIT

Presidenti i Francës, Emanuel Mackron në konferencë të përbashkët me kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev ka deklaruar se do të ndihmojë në gjetjen e një zgjidhjeje mes Shkupit dhe Sofjes.

“Jam i gatshëm që ta përkrah aktivisht kërkimin e një kompromisi të baraspeshuar për këtë çështje (zgjidhjen e kontestit) me Bullgarinë”, tha Macron, transmeton TV21.