Konevski: Rezultatet e zgjedhjeve treguan se është koha për ndryshime në VMRO-DPMNE

Must Read

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur,...
- Advertisement -

Ivica Konevski, anëtarë aktual i VMRO-DPMNE-së dhe këshilltar në qytetin e Shkupit nga radhët e VMRO-DPMNE-së ka shkruar se me rezultatet e zgjedhjeve parlamentare është e qartë se është koha që të bëhen ndryshime në udhëheqësin e kësaj partie dhe të krijohet një grup më i mirë për të kthyer besimin e qytetarëve tek kjo parti.

-Është koha për ndryshime në VMRO-DPMNE, këtë edhe njëherë e vërtetuan rezultatet nga zgjedhjet parlamentare. VMRO-DPMNE gjithmonë ka pasur vulën e vet të dallueshme, e cila për fat të keq viteve të fundit është zbehur. Por, pavarësisht gjithë trazirave, shumë prej nesh nuk e kanë humbur dëshirën e madhe që partia të kthehet në rrugë e saj të duhur, të ndjekë trendet moderne dhe të bëhet përsëri pjesëmarrëse efektiv në këtë shoqëri,- shkruan Ivica Konevski, anëtarë i VMRO-DPMNE-së./TV21

- Advertisement -

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë që kemi pasur rritje të...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund të vitit do të tejkalojë...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur, lind me 3 mijë euro...

Bekteshi në Click Plus tregon se sa persona kanë mbetur pa punë për shkak të pandemisë!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi bën të ditur se nga periudha 15 mars deri në përfundim të gushtit janë larguar nga 12.500...

Ilire Dauti nga ASH: Kjo Qeveri në kushte normale e kishte të vështirë të përballet me probleme ekonomike

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët, në emisionin Click Plus në TV21, tha Qeveria e re por e vjetër në përmbajtje në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -