Category:

Drejtësi

Keqpëdorime financiare në FFM, 11 persona dyshohen për larje parash

Policia financiare ka parashtruar padi penale kundër 11 personave fizik dhe 14 personave juridik, të cilin nga 1 janari i vitit 2015...

Ahmeti në Hagë në fund të gushtit, a ka ftesa prapavijë politike?

https://www.youtube.com/watch?v=mfNHGtrkksU Tv 21 mëson se lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti do të shkojë në...

Mbrojtja e Vlladimir Pançevskit kërkoi heqjen e paraburgimit

Avokati Petro Janura pas seancës së sotme në Gjykatën themelore Veles deklaroi se kërkojnë që t’i hiqet paraburgimi Vlladimir Pançevskit, sepse në...

Ruskovska: Janeva ende është në filmin e “Engjëjt e Çarlit”

Sot në seancën e "Reket", prokurorja Villma Ruskovska i ka thënë fjalët përmbyllëse të rastit. Ajo edhe njëherë ka theksuar se Katica Janeva ende...

Dukovski: Këshilli gjykues në “Reket” është jo i ligjshëm, gjykatëses porote i ka skaduar mandati

Avokati mbrojtës i të akuzuarit të parë Bojan Jovanovski, Sashko Dukovski ka deklaruar se qëndrimi aktual i këshillit gjykues në "Reket" është i jo...

Joveski: COVID-19 ka shtyrë disa veprime për lëndët e PSP-së

Prokuroria publike e Republikës së Maqedonisë së Veriut, vazhdon të veprojë për lëndët e ndërmarra nga ish-Prokuroria Speciale Publike (PSP), por për...

Rasti “27 prilli” para Gjykatës së Apelit më 27, 28 dhe 29 maj

Seanca publike para Gjykatës së Apelit Shkup e caktuar për më 27, 28 dhe 29 maj të këtij viti, për lëndën e...

Hapet procedurë parahetimore ndaj nënkryetarit të VMRO-DPMNE-së Aleksandar Nikollovski, konfirmon për TV21 kryeprokurorja Ruskoska

Kryeprokurorja e Prokurorisë për ndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskoska, konfirmon për TV21 se është hapur procedurë parahetimore për...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com