Category:

Drejtësi

Monstra, ekspertja ka falsifikuar ekspertizën? Dëshmitarja Nikollovska me deklarata konfuze, Raufi do e padisë

https://youtu.be/IVglfJbP16I Snezhana Nikollovska, ekspertja e cila ka bërë analizën e dheut ku ka ndodhur vrasja e pesëfishtë...

Arbër Isaku zgjedhet zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve publikë

Prokurori Arbër Isaku do të jetë zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve publikë në dy vitet e ardhshme. Vendimi për zgjedhje të zëvendëskryetarit...

“Monstra”, ekspertja e dheut Nikollovska ka përgatitur raport të rrejshëm

Personi ekspert, Snezhana Nikollovska, që ka bërë ekspertizën e dheut për rastin “Monstra” ka përgatitur raport të rrejshëm. Prokurorja...

Dakordohet data për zgjedhjet e parakohshme! Bogojeski me padi penale kundër Derkovskit dhe Kryeministrit Spasovski

https://youtu.be/RBKPPybqGYA Marrëveshja për 15 korrikun si date përfundimtare për mbajtjen e zgjedhjeve “e bëri lëmsh” matematikën zgjedhore...

Kush bëri presion që Dimitrievski të paditet? Ministri Çulev drejton gishtin nga Drejtori për Siguri Publike

https://youtu.be/XnQ6rz77Vn4 Padia penale ndaj Kryetarit të Kumanovës Maksdim Dimitroevskit ka ardhur si pasojë e presioneve politike nga...

Shteti do t’u ndihmojë mediave! Padi të para penale për përhapje të lajmeve të rreme në Maqedoni

https://youtu.be/_5VTKGwbMfo Janë ngritur paditë e para penale për përhapje të lajmeve të rrejshme në kohë të pandemisë...

Kush ia ngriti “kurthin” kreut të Kumanovës? Dimitrievski me padi ndaj Buhovas dhe MPB-së

https://www.youtube.com/watch?v=xM45yf7FrR8 Padi penale ndaj drejtoreshës së Inspektoratit sanitar dhe shëndetësor, Irina Sotirova Buhova dhe shqyrtim të padisë...

Të akuzuarit për “27 prillin” kërkojnë shfuqizimin e aktgjykimeve të shkallës së parë

Nuk e di kush më sakrifikoi një vit e gjysmë para pensionimit, le t’i shërbejë për nder. Detyra ime ka qenë të...

Çulev kërkon nga Prokuroria të hetojë nëse ka shkelje të ligjeve në ASK

Ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev kumtoi se deri tek Prokuroria Themelore Publike ka dorëzuar parashtresë përkatëse lidhur me rastin për...

Prokuroria e Lartë Publike i cilësoi si të pabaza ankesat e mbrojtjes së të akuzuarve për “27 prillin”

Në debatin publik, që tri ditë me radhë po mbahet në Gjykatën e Apelit për ankesat pas aktgjykimeve për rastin “27 prilli”,...

Dita e fundit e seancës publike para Apelit të Shkupit për “27 Prillin”

Me dëshmi të disa prej të akuzuarve dhe me fjalimin e prokurorisë para Këshillit penal të Gjykatës së Apelit Shkup, sot duhet...

Çulev filloi me hetime para zgjedhjeve! ASN ende ka qasje deri te sistemi për përgjim

https://youtu.be/0-LKogc3IVw Pasi që dje në TV21 paralajmëroi se MPB do të hap hetime për funksionarë, njeriu i...