Asnjë udhëtar për në Finlandë s’ka qenë pozitiv në RMV

Must Read

Osmani: Ka marrëveshje në Qeveri për lojërat e fatit

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani deklaroi se ka marrëveshje në Qeveri për lojërat e fatit.

Asgjë nga aeroporti në Shtip, paratë do të alokohen për çerdhe e shkolla

Asgjë nga aeroporti në Shtip, paratë do të alokohen për çerdhe e shkolla...

VMRO-DPMNE sot zgjedh Komitetin e ri ekzekutiv

Sot është paralajmëruar një takim i Komitetit Qendror të VMRO-DPMNE-së, ku pritet të votohet një përbërje e...
- Advertisement -

Ministria e Shëndetësisë, nëpërmjet një kumtese, në mënyrë shtesë ka njoftuar se asnjë udhëtar, i cili ka fluturuar për në Finlandë nuk ka pasur vendim për vetëizolim nga ana e Institutit të Shëndetit Publik të Maqedonisë së veriut.

Që do të thotë asnjë nga udhëtarët nuk kanë qenë pozitiv në Maqedoninë e Veriut.

- Advertisement -

“Ministria e Shëndetësisë, njofton se tashmë janë verifikuar të gjithë udhëtarë e avionit për në Finlandë. Asnjëri nga ata nuk është regjistruar në bazën për raste pozitive me Covid-19 në shtetin tonë, që do të thotë nuk ka vendim për izolim si pozitiv nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë.

Paraprakisht, Ministria njoftoi, se pjesa dërmuese e udhëtarëve kanë qenë me pasaportë të Kosovës (95 persona), me pasaportë të Finlandës (60 persona), me pasaportë të RMV-së (2 persona) ndërkaq të tjerët me pasaportë të Shqipërisë, Bullgarisë, Estonisë dhe Suedisë.

- Advertisement -

Osmani: Ka marrëveshje në Qeveri për lojërat e fatit

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani deklaroi se ka marrëveshje në Qeveri për lojërat e fatit. “Kjo çështje ishte edhe...

Asgjë nga aeroporti në Shtip, paratë do të alokohen për çerdhe e shkolla

Asgjë nga aeroporti në Shtip, paratë do të alokohen për çerdhe e shkolla deklaroi drejtori i TAV dhe...

VMRO-DPMNE sot zgjedh Komitetin e ri ekzekutiv

Sot është paralajmëruar një takim i Komitetit Qendror të VMRO-DPMNE-së, ku pritet të votohet një përbërje e re e Komitetit Ekzekutiv të...

I dyshuari për vrasjen e Sazdos u ekstradua në Maqedoni

I dyshuari për vrasjen e Nikolla Sazdovskit është ekstraduar dhe tani është në dispozicion të organeve të ligjit në Maqedoni. 21-vjeçari u...

Austria blen 18 helikopterë italianë

Ministria austriake e Mbrojtjes mori vendim që të furnizojë 18 helikopterë nga Italia për nevojat e armatës, transmetojnë mediat lokale.
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -