ZGJEDHJET

Angellovska: Zgjerohet lista e dyqaneve në të cilat paguhet me kartelë pagesore vendore

Must Read

Infektohet drejtoresha e Spitalit të Kumanovës Zaharieva: Stresi kronik dhe lodhja e bënë të veten

https://www.youtube.com/watch?v=ztxJNJmFcsA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Auj8_lWLHbwsmusFLuLejdk3U0jwESy14WJ_86tSlIOAAqna44rre2gk Drejtoresha e Spitalit të Kumanovës, Snezhana Zaharieva është pozitive në koronavrius....

Premtimet e partive për sektorin privat, Visar Ademi: Deklarata të pamenduara mirë

https://www.youtube.com/watch?v=-6g6Bjb6k5I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2b2AkX0GEp1pGkkRwY99bEkaAspqyUrolOzl5WAFlann2tPx60abiEtYo Rritje të përfaqësimit të drejtë dhe adekuat të shqiptarëve përveç se...
- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK -

Zgjerohet lista e dyqaneve në të cilat mund të paguhet me kartelën pagesore vendore. Veprimtaritë që janë shtuar janë: dyqanet për tekstil, këpucë, artikuj të lëkurës, pajisje sportive, dyqane për libra dhe mobilje, ndriçim, prodhime për amvisëri, publikoi sot ministrja e Financave Nina Angelovska në profilin e saj të Fejsbukut.

- Advertisement -

Siç shprehet ajo, Dekreti për kartelën e pagesës vendore u ndryshua dje dhe tani qytetarët me kartelën e pagesës vendase mund të blejnë produkte dhe shërbime vendase në: hotele, vendpushime, kampe dhe lehtësira të tjera akomodimi, agjensi turistike dhe operatorë, restorante, shpërndarje dhe përgatitje të ushqime dhe pije, supermarkete, dyqane ushqimore, dyqane ushqimore, furra buke, mobilje, ndriçim, prodhime shtëpiake, librari dhe dyqane librash, pajisje sportive, dyqane rrobash, këpucë, artikuj prej lëkure, farmaci dhe sallone për flokë dhe sallone bukurie dhe veprimtari të tjera shërbimi.

“Zgjidhni prodhimet me ‘blejë produkte vendore’ e cila do të shënohet në raftin, prodhimin, në dyqanet… sepse kur blini prodhime dhe shërbime të Maqedonisë, kontribuoni për ruajtjen e vendeve të punës të të gjithë bashkëqytetarëve tonë të cilët punojnë në veprimtarinë prodhuese dhe shërbyese”, thekson ministrja.

Qarkullimi i prodhimeve të Maqedonisë është definuar në rregulloren për llogari fiskale https://www.facebook.com/nina.angelovskaa/posts/291701392207063./MIA

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK -

Latest News

Infektohet drejtoresha e Spitalit të Kumanovës Zaharieva: Stresi kronik dhe lodhja e bënë të veten

https://www.youtube.com/watch?v=ztxJNJmFcsA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Auj8_lWLHbwsmusFLuLejdk3U0jwESy14WJ_86tSlIOAAqna44rre2gk Drejtoresha e Spitalit të Kumanovës, Snezhana Zaharieva është pozitive në koronavrius. Lajmin se testi i saj...

Premtimet e partive për sektorin privat, Visar Ademi: Deklarata të pamenduara mirë

https://www.youtube.com/watch?v=-6g6Bjb6k5I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2b2AkX0GEp1pGkkRwY99bEkaAspqyUrolOzl5WAFlann2tPx60abiEtYo Rritje të përfaqësimit të drejtë dhe adekuat të shqiptarëve përveç se në sektorin publik këtë herë...

ASH-AAA: BDI 18 vjet s’po mundet të ndërtojë një shkollë në Vizbeg, Ademi: Shkolla do të bëhet

https://www.youtube.com/watch?v=Oc4KU7NciQU&feature=youtu.be Ndërtimi i shkollës në Vizbeg ende nuk ka filluar. U bënë vite që...

Mickoski: Me ripërtëritjen vijnë 1.000 projekte të cilat do ta përmirësojnë jetën e çdo qytetari

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski sot së bashku me bartësin e  listës së kandidatëve për deputetë në Njësinë e dytë zgjedhore Vllado...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -