Angelina Jolie thyen record, për tri ditë 7.7 milionë ndjekës në Instagram

TË FUNDIT

Angelina Jolie ka thyer një rekord sot: Ylli i Hollywoodit është përdoruesja më e shpejt që ka arritur t’i këtë 1 milionë ndjekës në ditë…dhe ajo është e para aktore që arrin 7.7 milionë ndjekës brenda tri ditë

Angelina Jolie është personi i parë në botë që ka arritur të marrë shumë shpejt një milionë ndjekës në Instagram.

Aktorja 46 vjeçare u bë përdoruese e kësaj platforme për shpërndarjen e fotografive gjatë vikendit dhe shumë shpejtë ajo ka arritur të këtë më shumë se shtatë milionë ndjekës.