21 raste të reja të Covid-19, numri i përgjithshëm i të infektuarve është 1999

TË FUNDIT

Ministria e Shëndetësisë informon se Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 17 pacientë të shëruar, sipas qyteteve në: Shkup-7, Kumanovë-2, Prilep-2, Veles-2, Gostivar-1, Kriva Pallankë-1, Pehçevë-1 dhe Berovë-1.

Në 24 orët e kaluara nuk ka asnjë rast të vdekjes nga Covid-19.

Janë kryer 258 teste, prej të cilave 21 persona kanë rezultuar pozitivë. Sipas qyteteve në Shkup-12, Kumanovë-3, Shtip-1, Tetovë-5.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 1999, numri i pacientëve të shëruar është 1439, numri i vdekjeve është 113, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 447. Shpërndarja e fundit sipas qyteteve është:

• Shkup – 725, raste aktive 204

• Kumanova – 436, aktive 35

• Dibër – 51, aktive 0

• Shtip – 41, aktive 6

• Prilep – 210, aktive 46

• Tetovë – 177, aktive 82

• Struga – 75, aktive 8

• Velesi – 127, aktive 41

• Manastir –28, aktive 7

• Ohër-23, aktive 8

• Kavadari – 5, aktive 0

• Gostivar-21, aktive 3

• Gjevgjeli – 4, aktive 0

• Strumica – 3, aktive 1

• Kriva Pallankë – 6, aktive 0

• Radovish – 4, aktive 0

• Krushevë – 3, aktive 0

• Koçani – 31, aktive 0

• Probishtip – 2, aktive 0

• Kërçova – 2, aktive 0

• Negotinë -10, 3 aktive (7 persona të infektuar janë banorë të Demir Kapisë)

• Demir Hisar – 1, aktive 0

• Makedonski Brod – 2, aktive 0

• Pehçevë- 3, aktive 0

• Delçevë – 1, aktive 0

• Vallandovë -1, aktive 0

• Vinica – 3, aktive 1

• Kratovë-2, aktive 1

• Berovë-1, aktive 0

• Sveti Nikollë-1, aktive 1

error: Content is protected !!