12 foto të shkrepura pak sekonda para të pashmangshmes

TË FUNDIT

Jo të gjithë fotografët kanë kohë për të kapur momentin e përsosur për një fotografi. Kjo është ndoshta arsyeja pse ato fotografi që janë marrë jo një sekondë më herët ose më vonë janë ato që ne vlerësojmë më shumë.

Fotografitë e tilla kapin një sërë situatash të ndryshme. Njëra prej tyre është ajo e shkrepur një sekondë para se të ndodhë diçka e pashmangshme – ka diçka veçanërisht mbresëlënëse në shkrepje të tilla, pavarësisht nëse ajo që do të pasojë është e mirë, e keqe, katastrofike apo thjesht zbavitëse.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi, të publikuara nga Bright Side, të cilat nuk mund të mos i shikoni dhe imagjinoni rezultatin që ka ndodhur pak  sekonda më vonë./21Media

21 Superb Photographs Taken One Second before the Inevitable
21 fotografi të shkëlqyera të marra një sekondë para të pashmangshmes
21 Superb Photographs Taken One Second before the Inevitable
21 Superb Photographs Taken One Second before the Inevitable
21 Superb Photographs Taken One Second before the Inevitable
21 Superb Photographs Taken One Second before the Inevitable
21 Superb Photographs Taken One Second before the Inevitable
21 Superb Photographs Taken One Second before the Inevitable
21 Superb Photographs Taken One Second before the Inevitable
21 fotografi të shkëlqyera të marra një sekondë para të pashmangshmes
21 fotografi të shkëlqyera të marra një sekondë para të pashmangshmes
21 fotografi të shkëlqyera të marra një sekondë para të pashmangshmes
MARKETING I PAGUAR POLITIK