VMRO-DPMNE: Shifra e të vdekurve nga korona tejkalon 100 persona, ndërsa Zaevi ngutet për zgjedhje

Must Read

Reagim i TV21: “Po bëhet presion ndaj punës së redaksisë së televizionit?”

https://youtu.be/KKte24wRBOo Për arsye ende të paqarta, të paktën deri më tani, Televizioni...

Dy viktima nga Kovid 19, njëri 73, tjetri 64 vjeçar

https://www.youtube.com/watch?v=_9u2Y8-LEsA&feature=youtu.be 125 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid 19 në 24 orët...

Përse u rrit numri rasteve me Kovid 19? Flasin drejtori Memeti dhe mikrobioologu Panovski

https://www.youtube.com/watch?v=A4a4r7RGM5s&feature=youtu.be Rritja e numrit të rasteve pozitive me Kovid-19 është për shkak...
- Advertisement -

Zaevi dhe LSDM-ja po përdorin epideminë e koronavirusit për të ndarë biznese disamilionëshe, koncesione dhe për t’u bërë ryshfet klasik zgjedhor votuesve. Për shkak të sjelljes së tyre të papërgjegjshme në Maqedoni, kemi pasur një fundjavë të zezë dhe vetëm dje janë regjistruar 30 pacientë të rinj dhe 3 vdiqën. Me këtë, Maqedonia tejkaloi numrin e 100 viktimave.

Kështu qëndron në kumtesën e VMRO-DPMNE-së ku shtohet se Maqedonia është një rekord i zi në rajon për sa i përket vdekjeve për një milion banorë, ndërsa kemi më shumë viktima sesa Bullgaria, Shqipëria dhe Greqia bashkë.

“Maqedonia është një vend ku nuk ka strategji për zgjidhjen e krizës ekonomike që pason krizën shëndetësore, kështu që ne kemi përqindjen më të ulët të BPV-së të ndarë për ndihmën për ekonominë dhe afarizmin dhe se ne jemi një vend ku më shumë ndahen mjete për shërbime kontraktuale, mallra, shërbime dhe transferime të tjera joproduktive sesa për mbështetjen e sistemit të kujdesit shëndetësor dhe ndërtimin e investimeve kapitale”, qëndron në kumtesë.

Sipas tyre, Maqedonia është një vend në të cilin hendeku i buxhetit për muajt e parë është 200 milionë euro, pa marrë parasysh pasojat ekonomike nga kriza. Ky është një borxh i ri për secilën familje prej rreth 420 euro.

  • Tags
  • 3
- Advertisement -

Latest News

Dy viktima nga Kovid 19, njëri 73, tjetri 64 vjeçar

https://www.youtube.com/watch?v=_9u2Y8-LEsA&feature=youtu.be 125 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid 19 në 24 orët e fundit, ndërsa vetëm 8...

Përse u rrit numri rasteve me Kovid 19? Flasin drejtori Memeti dhe mikrobioologu Panovski

https://www.youtube.com/watch?v=A4a4r7RGM5s&feature=youtu.be Rritja e numrit të rasteve pozitive me Kovid-19 është për shkak mosmenaxhimit të mirë të institucioneve...

Debati për zgjedhje parlamentare në kohë të vështirë pandemie!

https://www.youtube.com/watch?v=sI0lua3QUmA&feature=youtu.be Partitë politike për interesat e tyre hapën temën e zgjedhjeve në kohë pandemie dhe në këtë...

“Nëse shkëputet lidhja, bie nga provimi”, studentët ankohen për provimet online

https://www.youtube.com/watch?v=dWgw6toP8dg&feature=youtu.be Nga shtëpia me kompjuterë dhe laptopë personal, kështu do t’i realizojnë provimet studentët e Universitetit të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -