Array

Vendet më të mira për të krijuar familje

Must Read

1 klasë dhe vetëm 6 nxënës, shkolla e Vorcës do të zhvillojë mësim me prani fizike

https://youtu.be/h79vVWcob5A Jemi në fshatin Vorcë, diku 35 km nga qendra e Shkupit....

Pse të theksohet përkatësia etnike? Jovanovska thotë se nuk është kriter, por nxitje për t’u kyçur

Subvencionim i pagave në baza etnike apo nxitje për punësimin e grupeve të...

Mërgimtarët pa pasaporta, me muaj presin përgjigje nga Ambasadat!

https://youtu.be/j_k6L2nc0X4 “Zemra me t’u kallë vetëm për me ardhur në vendlindje tënde...
- Advertisement -

Austria është vendi më i mirë në botë për të krijuar një familje, sipas sondazhit të fundit nga një grup për të riatdhesuarit. Austria pasohet nga Finlanda dhe Suedia në vendin e 2-të dhe 3-të. Gjermania vjen në vendin e 7, Franca në vendin e 8, ndërsa Spanja në vendin 12.

Mbretëria e Bashkuar nuk ja ka dalë për të qëndruar në 20 vendet më të mira për të rritur fëmijët, pasi ajo qëndron në vendin e 22-ë.

- Advertisement -

Austria është në krye të listës për shkak të sistemit të saj shoqëror, i cili i përkrah prindërit. Në Austri, kompanitë u ofrojnë leje prindërve pas lindjes së fëmijëve dhe të gjitha familjet marrin një kompensim mujor për shpenzimet e kujdesit për fëmijët, deri sa fëmija mbush 18 vjeç, duke filluar nga 100 deri në 200 euro.

Finlanda, e cila zë vendin e dytë në përgjithësi, merr vlerësimet më të mira për cilësinë e arsimit, me nivelin 66 për qind, në krahasim me mesataren botërore prej 21 për qind.

- Advertisement -

Ndërsa Suedia, renditet në vendet e para për koston e kujdesit për fëmijët dhe edukimit, për cilësinë e arsimit dhe për mirëqenien e familjes.

- Advertisement -

1 klasë dhe vetëm 6 nxënës, shkolla e Vorcës do të zhvillojë mësim me prani fizike

https://youtu.be/h79vVWcob5A Jemi në fshatin Vorcë, diku 35 km nga qendra e Shkupit. Këtu jemi në shkollën fillore...

Pse të theksohet përkatësia etnike? Jovanovska thotë se nuk është kriter, por nxitje për t’u kyçur

Subvencionim i pagave në baza etnike apo nxitje për punësimin e grupeve të ndjeshme të shoqërisë?

Mërgimtarët pa pasaporta, me muaj presin përgjigje nga Ambasadat!

https://youtu.be/j_k6L2nc0X4 “Zemra me t’u kallë vetëm për me ardhur në vendlindje tënde e me i vizitu familjen...

Shkatërrohet sistemi raketor i forcave të armatosura të Azerbejxhanit

Forcat e armatosura të Nagorno Karabah e shkatërruan sistemin e lanserëve të rëndë raketor të llojit TOS-1A  i forcave të armatosura të...

Kërçovë, prerësit ilegal të drunjve sulmojnë nëpunësit policor

Me sezonin e vjeshtës fillon edhe problemi me prerjen e drunjve nga mali. Në Kërçovë për prerjen e drunjve më shumë frekuentohet...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -