Tetovë, zbulohet rrjeti i trafikantëve të heroinës! Zenuni: Baza ishte një kasolle afër fshatit Miletinë

Must Read

Rrallë kush riparon këpucët, zanati i këpucëtarisë në Kërçovë drejt zhdukjes

https://youtu.be/wCl-H-CXyY8 Këpucëtari Asan Kanzo herët në mëngjes hapi punëtorinë e tij dhe...

9.500 emigrantë vendosen në kampin e përkohshëm në Lezbos

Për momentin i kemi 9.500 njerëz në kampin e ri, zyrtarisht 2.000 janë jashtë kampit dhe rreth...

Pendarovski: Siguria në vend është stabile, Maqedonia do të vendos 5G, por sipas protokolleve të Aleancës

Po ndiqen të gjithë situatat të cilat mund të shkaktojnë probleme serioze, posaçërisht vala e re e...
- Advertisement -

Një grup shpërndarësish të heroinës është arrestuar në një kasolle në afërsi të fshatit Miletinë të komunës së Bërvenicës në rajonin e Tetovës.  Policë të Sektorit për Punë të Brendshme, gjegjësisht të stacionit policor në Zherovjan, pas një hetimi 30 ditorë kanë arritur  që të vënë në pranga tre persona të cilët janë zënë në flagrancë me 22 paketime heroinë. Bëhet fjalë për një 40, 45 dhe një 55 vjeçar të cilët kanë qenë në vendin ku policia ka kryer kontrollin. Naser Zenuni, komandant i stacionit policor në Zherovjan, thotë se policia në rrugë operative ka  konstatuar se ky   grup ka operuar në komunën e Tetovës, Bogovninës dhe Bërvenicës.

“Në rrugën rajonale që lidh fshatin Bërvenicë dhe Radiovcë, në një kasolle të vogël që është në ndërtim e sipër, nga ana e nëpunësve  policorë gjatë kontrollit të kryer, tek personat 40, 50 dhe 55 vjeç janë gjetur 22 doza lëndë narkotike e llojit heroinë, personat e dyshuar janë arrestuar dhe ndaj tyre do të ngrihet procedurë adekuate penale për trafikim të lëndëve narkotike”, deklaroi Zenuni.

- Advertisement -

 Gjatë vitit të kaluar në bazë të të dhënave SPB Tetovë ka  kapur 55 gram heroinë dhe kjo mendohet të jetë  sasia më e  madhe e zënë deri më tani.

 Në qytetin e Tetovës të varur nga heroina zyrtarisht janë 130 persona të cilët edhe marrin metadon për kurim, por gjithsesi mendohet që kjo shifër të jetë shumë më e madhe.

- Advertisement -

Rrallë kush riparon këpucët, zanati i këpucëtarisë në Kërçovë drejt zhdukjes

https://youtu.be/wCl-H-CXyY8 Këpucëtari Asan Kanzo herët në mëngjes hapi punëtorinë e tij dhe filloi të riparonte këpucët që...

9.500 emigrantë vendosen në kampin e përkohshëm në Lezbos

Për momentin i kemi 9.500 njerëz në kampin e ri, zyrtarisht 2.000 janë jashtë kampit dhe rreth një mijë njerëz do të...

Pendarovski: Siguria në vend është stabile, Maqedonia do të vendos 5G, por sipas protokolleve të Aleancës

Po ndiqen të gjithë situatat të cilat mund të shkaktojnë probleme serioze, posaçërisht vala e re e emigrantëve, është konkluzioni i Këshillit...

Françesko Toti do të kthehet te Roma

Françesko Toti do të kthehet në klubin e zemrës së tij, Roma, shktuan “Koriere delo Sport”. Sipas informatave, Toti...

Reflekton Carovska, kumtesat tani dërgohen në dy gjuhë

https://youtu.be/lH5g6V2-B64 Pas ndërrimit të ministrit, kumtesat nga Ministria e arsimit dhe shkencës filluan të lëshohen vetëm në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -