“Stevo Pendarovski ti e ke radhën”

TË FUNDIT

Avokati Asmir Alispahiq ka reaguar pas miratimit të ndryshimeve të Kodit penal, me të cilat parashihet ulje e dënimit për funksionarët që do të kryejnë veprën penale “shoqërim kriminel” dhe “keqpërdorim i pozitës dhe autorizimit zyrtar”, transmeton TV21.

“Stevo Pendarovski ti e ke radhën”, ka shkruar Alispahiq duke tërhequr vëmendjen drejt presidentit të shtetit, se ai ka mundësi të kthejë mbrapa ndryshimet e Kodit Penal dhe të mos i dekretojë të njëjtat.

Deri tani nuk ka ndonjë reagim dhe qëndrim nga i pari i shtetit, mbetet të shihet se si do të veprojë i njëjti ndaj ndryshimeve në fjalë.

Kujtojmë se ndryshimet e Kodit Penal u dorëzuan dhe miratuan në Kuvend në mënyrë të fshehur, ndërkaq rast të tillë ka pasur edhe para 5 vjetësh kur në Kuvend u miratuan ndryshimet për emrin e shtetit./TV21