Array

Sikur shporta të kishte gojë!

Must Read

Në Itali zgjedhje rajonale dhe referendum për zvogëlimin e numrit të deputetëve

Në Itali sot mbahen zgjedhjet rajonale dhe referendumi për zvogëlimin e numrit të anëtarëve në Parlament.

Holshtajn: Në interes të Bullgarisë është të mos e bllokojë zgjerimin e BE-së në këtë rajon

Problemet dypalëshe nuk duhet të jenë pjesë e kornizës negociuese për zgjerim të Bashkimit Evropian, konsideron ambasadorja...

Për dy ditë ujërat e zeza rrjedhin nëpër rrugët e Crniçes, banorët kanë frikë për shëndetin e tyre

Për dy ditë me radhë në vendbanimin Crniçe në Shkup, ujërat e zeza po rrjedhin nëpër rrugë....
- Advertisement -

Dhe, sikur kjo shportë mbeturinash (nga shumë sish) në Kodër të Diellit në Prishtinë të kishte gojë me folë, atëherë do të habiteshim me “rrëfimin” e saj… Se si, gra të pispillosura, e burra me kravatë, e fëmijë shkollarë e ngarkojnë këtë të shkretë edhe me mbeturina që i takojnë kontejnerit (krejt afër saj!) e jo kësaj të gjore. Ajo është për mbeturina xhepi e jo për bërllog shtëpie! A e dijnë njerëzit këtë gjë? Sigurisht se po por përtojnë ose ta themi edhe me trup: U mungon diçka që ka emrin EDUKATË!
Një i menqur, në shekullin e kaluar ka thënë: “Për mbarëvajtjen e shtetit merita kanë mësuesi dhe nëna “…
Ia ka qëlluar I respektuari dijetar? Sigurisht se po.
E, po ne ku jemi vallë?! (21 Media)

- Advertisement -

Në Itali zgjedhje rajonale dhe referendum për zvogëlimin e numrit të deputetëve

Në Itali sot mbahen zgjedhjet rajonale dhe referendumi për zvogëlimin e numrit të anëtarëve në Parlament. Autoritetet lokale zgjidhen ...

Holshtajn: Në interes të Bullgarisë është të mos e bllokojë zgjerimin e BE-së në këtë rajon

Problemet dypalëshe nuk duhet të jenë pjesë e kornizës negociuese për zgjerim të Bashkimit Evropian, konsideron ambasadorja gjermane në vend, Anke Holshtajn.

Për dy ditë ujërat e zeza rrjedhin nëpër rrugët e Crniçes, banorët kanë frikë për shëndetin e tyre

Për dy ditë me radhë në vendbanimin Crniçe në Shkup, ujërat e zeza po rrjedhin nëpër rrugë. Banorët thonë se këtë problem...

701 gjoba për mosmbajtjen e maskës!

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar 701 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës, raporton...

Tentativë për vrasje!? Donald Trump-it i dërgojnë pako me helm

Një zarf që përmbante helm ricin që i ishte drejtuar Presidentit të SHBA, Donald Trump është gjetur para se të mbërrinte në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -