Shteti në izolim 42-orësh, edhe sot orë policore

TË FUNDIT

Në tërë territorin e shtetit edhe sot është në fuqi ndalesa për lëvizje, që filloi dje në ora 11 dhe do të zgjatë deri nesër në ora 5, me qëllim të pengimit të përhapjes dhe ballafaqimit me pandeminë e Kovid-19.
Vendimin për kufizimin e rritur të lëvizjes së qytetarëve gjatë fundjavës dhe
sot, Qeveria e mori në seancën e 56-të me rekomandim të Komisionit për sëmundje infektive pranë Ministrisë së Shëndetësisë.
Qytetarët, të cilët kanë kanakarë, edhe sot do të mund t’i shetisin jashtë nga
ora 8 deri 8:30, pastaj pasdite prej 15 deri 15:30, si dhe në mbrëmje prej 20
deri 20:30, deri 100 metra largësi nga vendi i banimit dhe me zbatimin e
masave të tjera për mbrojtje personale. Transporti publik në Shkup nuk do të
funksionojë deri nesër në ora 5.

error: Content is protected !!