Shqipëri, 4 të vdekur, 120 raste të reja me Covid-19

TË FUNDIT

Gjatë 24 orëve të fundit Ministria e Shëndetësisë në Shqipëri informoi se nga 510 testime të realizuara 120 persona kanë rezultur pozitiv me Covid-19.

Tiranë-57, Durrës-15, Kavajë-8, Krujë-7, Elbasan-6, Korçë-5, Kurbin-4, Pogradec-4, Lushnjë-3, Tropojë-3, Shkodër-2, Tepelenë-2, Vlorë-1, Divjakë-1, Belsh-1 dhe Prrenjas-1.

Gjatë 24 orët e fundit janë shëruar 9 pacient të prekur nga korona virusi, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë – Sshqipëri.

Ndërkaq katër pacient e kanë humbur betejën me korona virusin.

MARKETING I PAGUAR POLITIK