Shilegov: Do të krijojmë qasje për te pllaka e Nënës Terezë

Must Read

Reagim i TV21: “Po bëhet presion ndaj punës së redaksisë së televizionit?”

https://youtu.be/KKte24wRBOo Për arsye ende të paqarta, të paktën deri më tani, Televizioni...

Dy viktima nga Kovid 19, njëri 73, tjetri 64 vjeçar

https://www.youtube.com/watch?v=_9u2Y8-LEsA&feature=youtu.be 125 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid 19 në 24 orët...

Përse u rrit numri rasteve me Kovid 19? Flasin drejtori Memeti dhe mikrobioologu Panovski

https://www.youtube.com/watch?v=A4a4r7RGM5s&feature=youtu.be Rritja e numrit të rasteve pozitive me Kovid-19 është për shkak...
- Advertisement -

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov njoftoi se pllakat që u vendosën dje para pllakës përkujtimore të Nënës Terezë u hoqën për shkak se do të vendosen të tjera për të krijuar qasje të re.

Kjo do të ndodh gjatë ditës së sotme, njoftoi ai.

“U përpoqëm që pa shpenzuar para publike të mundësojmë një qasje deri te pllaka përkujtimore. Ashtu se si do të duket, gjatë ditës së sotme do të vendosen dhe t’u përgjigjemi kërkesave të shoqatave dhe ta mbrojmë pasqyrën e Nënës Terezë që të ketë qasje të papengueshme deri te pllaka”, tha Shilegov.

Pllaka përkujtimore u bë problematike sepse u bllokua nga gjelbërimi që u vendos nga një firmë e cila është anonime. Pati reagime nga publiku duke u kërkuar të krijohet rrugë që turistët të mund të afrohen deri te pllaka përkujtimore e shtëpisë memoriale të Nënës Terezë. Dje u vendosën disa pllaka, por të njëjtat nuk ishin të kalueshme lehtë dhe u larguan menjëherë.

- Advertisement -

Latest News

Dy viktima nga Kovid 19, njëri 73, tjetri 64 vjeçar

https://www.youtube.com/watch?v=_9u2Y8-LEsA&feature=youtu.be 125 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid 19 në 24 orët e fundit, ndërsa vetëm 8...

Përse u rrit numri rasteve me Kovid 19? Flasin drejtori Memeti dhe mikrobioologu Panovski

https://www.youtube.com/watch?v=A4a4r7RGM5s&feature=youtu.be Rritja e numrit të rasteve pozitive me Kovid-19 është për shkak mosmenaxhimit të mirë të institucioneve...

Debati për zgjedhje parlamentare në kohë të vështirë pandemie!

https://www.youtube.com/watch?v=sI0lua3QUmA&feature=youtu.be Partitë politike për interesat e tyre hapën temën e zgjedhjeve në kohë pandemie dhe në këtë...

“Nëse shkëputet lidhja, bie nga provimi”, studentët ankohen për provimet online

https://www.youtube.com/watch?v=dWgw6toP8dg&feature=youtu.be Nga shtëpia me kompjuterë dhe laptopë personal, kështu do t’i realizojnë provimet studentët e Universitetit të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -