Sërish thirrje anti-shqiptare, dasmorët u nisën për të marrë nuse, u takuan me “Komitët”

Must Read

22 viktima dhe 561 të infektuar në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1901 testime të realizuara, 561 persona...

S’ka nevojë për marrëveshje të re me Bullgarinë! Zaev: Jemi të gatshëm për të gjitha çështjet të prononcohemi publikisht

https://youtu.be/UDvklUaQPN4 Nuk ka nevojë për marrëveshje të re për marrëdhënie të mira...

Çka u tha e çka u bë për Kodrën e Diellit?

https://youtu.be/hJ6nnq1o0fM Mbeturina në çdo cep, ujë që vërshon nëpër rrugë, mungesë e...

Ishin nisur për të marrë nusen, por dasmorët shqiptarë u takuan me grupin e tifozëve “Komitët” në lagjen Gjorçe Petrov.

Tifozët duke shikuar drejt tyre u brohorisnin thirrje që përmbante gjuhë të urrejtjes ndaj shqiptarëve.

Pasi dasmorët zbritën nga veturat, tifo grupi u shpërnda.

Nuk dihet se cili është epilogu i këtij rasti, pasi ende po punohet në zbardhjen e tij.

Janë identifikuar 16 persona dhe po kërkohen edhe të tjerë, ndërkaq Ministria e Punëve të Brendshme premton se do të parashtrohen kallëzimet penale për kryerësit e veprës penale.


“Ministria e Punëve të Brendshme do të ketë tolerancë zero për rastet e tilla kështu që do të punohet intenzivisht dhe seriozisht që të sanksionohen kryerësit”, theksoi Suzana Praniq Talevska – Zëdhënëse e MPB-së.

Thirrje të tilla pati edhe para disa ditësh në qendrën e Shkupit.

Edhe për këtë rast MPB premtoi se do të parashtrohen kallëzime penale.

Këtë konferencë MPB e kishte caktuar për dy aksione që ishin realizuar në Kumanovë për të kapur emigrantë dhe në Kërçovë për anti-drogë.

Por, sigurojnë se me këto aksione nuk kanë për qëllim të vendosin nën hije rastin e përdorimit të gjuhës së urrejtjes.


“Jo ato, aktivitete janë të planifikuara, të pavarura dhe të rregullta”, u shpreh zëdhënësja e MPB-së, Suzana Praniq – Talevska.

22 viktima dhe 561 të infektuar në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1901 testime të realizuara, 561 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin...

S’ka nevojë për marrëveshje të re me Bullgarinë! Zaev: Jemi të gatshëm për të gjitha çështjet të prononcohemi publikisht

https://youtu.be/UDvklUaQPN4 Nuk ka nevojë për marrëveshje të re për marrëdhënie të mira fqinjësore me Bullgarinë – theksoi...

Çka u tha e çka u bë për Kodrën e Diellit?

https://youtu.be/hJ6nnq1o0fM Mbeturina në çdo cep, ujë që vërshon nëpër rrugë, mungesë e  kanalizimit atmosferik dhe atij fekal,...

Sjellja e ligjeve me procedurë të shkurtuar! Xhaferi: Janë në dëm të Kuvendit, por në dobi të shtetit

https://youtu.be/b0-YoBIZbvg Për sjelljen e ligjeve me procedurë të shkurtuar, që ishin pjesë e procesit reformues, zgjdhëm që...

Nga çfarë ndërroi jetë Amdi Bajram? Familja e tij: Vdiq nga sulmi në tru e jo nga korona virusi

https://youtu.be/T4ErpV03hAQ Kolonë makinash sot e përcollën për në banesën e fundit deputetin Amdi Bajramin.

More Articles Like This