Sela: Ahmeti ka frikë t’i dalë ballë për ballë opozitës shqiptare

TË FUNDIT

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një deklaratë për TV21, komentoi koalicionin parazgjedhor të shpallur mbrëmë në mes BDI-së dhe LSDM-së për zgjedhjet lokale. Sela tha se lideri i BDI-së, Ahmeti siç duket është i frikësuar nga ASh, pasi që nuk pranoi sfidën e ASh-së, që në zgjedhjet lokale të dalin pa koalicione dhe pa kalkuluar në votat e partive maqedonase, për të matur fuqitë me vota të qytetarëve.

“Përfundimisht Ali Ahmeti nuk e pranoi sfidën që të dalin ballë për ballë në zgjedhjet lokale. Ne nga njëra anë dhe ai me partitë shqiptare në anën tjetër. Sic duket ka frikë”, tha Ziadin Sela, kryetar i ASh-së.