Rritje e numrit të shfrytëzuesve të Signal, njerëzit po ikin nga WhatsApp

TË FUNDIT

Aplikacioni për dërgimin e porosive Signal shënoi rritje drastike të numrit të shfrytëzuesve pasi aplikacioni WhatsApp i ndryshoi rregullat.

WhatsApp i ndryshoi rregullat dhe shumë shpejtë shfrytëzuesit e aplikacionit do të duhet t’i ndajnë të dhënat e tyre me Facebook-un dhe Instagramin.

Pas ndryshimit të rregullave, aplikacioni Telegram njoftoi se ka mbi 500 milionë shfrytëzues aktivë në botë.