Ramiz Dauti publikon fotografinë me Agim Islamin dhe paralajmëron!

TË FUNDIT

I afërmi i Agim Islamit, i dënuar në rastin “Alfa”, Ramiz Dauti ka dalë sot me një paralajmërim. Thotë se nesër është një ditë e madhe, transmeton TV21.

Ky paralajmërim korrespondon me ditën e njëjtë kur do të mbahet seanca gjyqësore për rigjykimin e rastit “Alfa”. Rigjykimi ka ngjallur shpresa në publik, se mund të rikualifikohet edhe lënda ndaj Agim Islamit.