Prej nesërmbrëma erë e përforcuar veriore dhe temperatura më të ulëta

TË FUNDIT

Ahmeti: E pergëzoj Bujar Osmanin për punën dhe maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani angazhimin më të madh e ka kontestin me Bullgarinë, tha...

Kontesti me Bullgarinë, përgjegjësi ka edhe Ministri i Jashtëm Osmani por edhe kabineti Zaev, thotë Ahmeti

Për kontestin me Bullgarinë përgjegjësi ka edhe Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani por edhe kabineti...

Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, thotë kreu integrist Ali Ahmeti

"Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë", tha në Click Plus...

Nën ndikimin e depërtimit të masës së ftohtë të ajrit, nesër nga fundi i ditës dhe të shtunën do të fryjë erë e fortë veriore, ndërsa në malet në veri do të ketë kushte për borë të lehtë, njofton Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Nga e shtuna, temperatura ditore do të ulet ndjeshëm, kurse nga e diela vazhdon mot i qëndrueshëm me temperatura dukshëm më të ulëta të mëngjesit, të cilat në pjesën më të madhe të vendit do të bien nën -5 gradë.

TË NGJAJSHME