Po shuante qirinjtë e tortës, gruas i marrin flakë flokët /VIDEO

TË FUNDIT

Fikja e qirinjve është momenti më i veçantë në një festë ditëlindje.

Por duket se jo gjithçka ka shkuar ashtu si duhet për Ana Oosterhouse, nënë e 6 fëmijëve e kishte organizuar një festë të përbashkët me djalin e saj.

Në momentin kur ajo u afruan për të shuar qirinjtë flokët e saj morën flakë.

Të pranishmit në festë u shokuan dhe disa prej tyre po nxitonin për të shuar flakët.