Array

PDK i vërsulet Shpend Ahmetit

Must Read

Dhanë shporetin, morën kondicionerë, 4060 aplikime për subvencion për inverterë

https://youtu.be/pJg-4TXQHvU Dhjetëra shporetë u mblodhën në oborrin e shkollës së mesme të...

Qeveria kërkon heqjen e Portës “Maqedonia”, njëjtë pritet të hiqet edhe monumenti për Nënë Terezën dhe anijet në Vardar

https://youtu.be/HI8JrHp5iUU “Kjo është Porta “Maqedonia” në qendër të Shkupit. U ndërtua në...

Ushqehet nga bagëtitë që ka, i vetëm e me kushte të rënda, pa rrymë e pa ujë

https://youtu.be/kHrOl_DFdGw Ky është Grujiq Borçe.Jeton në lagjen Përzhinë të Shkupit. I ka...
- Advertisement -

Gjetja e copave të mishit të miut në kiflet që u serviren nxënësve të shkollave të Prishtinës ka qenë shkas për PDK-në që t’ia rikujtojë të parit të kryeqendrës, Shpend Ahmetit, se “është më me rëndësi që të merret me hallet dhe shqetësimet e qytetarëve të Prishtinës, të kujdeset për shëndetin dhe mirëqenien e nxënësve të kryeqytetit, e jo me organizimin e protestave”.
“Nëse dikush në Kosovë ka arsye për të protestuar, ata janë qytetarët e Prishtinës kundër një udhëheqjeje komunale dhe një kryetari i cili është bërë sinonim i shkeljeve ligjore, paaftësisë menaxhuese, arrogancës dhe për më shumë nuk përfaqëson interesat e qytetarëve të Prishtinës”, thuhet në reagimin e Degës së Prishtinës të PDK-së.
Duke përkujtuar se “ky është vetëm një nga skandalet e radhës së kësaj qeverisjeje, pasi që i njëjti rast ndodhi edhe më parë që kishte të bënte po ashtu me kiflet e mykura me të cilat ushqeheshin nxënësit”, PDK e Prishtinës thotë se “është shqetësues fakti se këto raste kanë kaluar pa asnjë masë ndëshkuese” për përgjegjësit.
“Ne si PDK jemi thellësisht të shqetësuar me ngjarjet e fundit që rrezikojnë sigurinë dhe mirëqenien e qytetarëve të Prishtinës pasi që organet komunale nuk ushtrojnë kontroll në kualitetin e shërbimeve të komunës.
Rasti i djeshëm dëshmoi edhe njëherë se për udhëheqjen e Kryeqytetit nuk është parësore interesi i qytetarëve, nuk është qeverisja dhe përmirësimi i jetës së qytetarëve të Prishtinës, as kujdesi dhe mirëqenia e tyre”, thuhet në komunikatën e degës së PDK-së.

- Advertisement -

Dhanë shporetin, morën kondicionerë, 4060 aplikime për subvencion për inverterë

https://youtu.be/pJg-4TXQHvU Dhjetëra shporetë u mblodhën në oborrin e shkollës së mesme të Sarajit. Qytetarët...

Qeveria kërkon heqjen e Portës “Maqedonia”, njëjtë pritet të hiqet edhe monumenti për Nënë Terezën dhe anijet në Vardar

https://youtu.be/HI8JrHp5iUU “Kjo është Porta “Maqedonia” në qendër të Shkupit. U ndërtua në kuadër të projektit “Shkupi 2014”,...

Ushqehet nga bagëtitë që ka, i vetëm e me kushte të rënda, pa rrymë e pa ujë

https://youtu.be/kHrOl_DFdGw Ky është Grujiq Borçe.Jeton në lagjen Përzhinë të Shkupit. I ka shumë qejf kafshët dhe shpezët.E...

Banorët e Butelit kërkojnë poliklinikë, Smilevski: Startojmë vitin e ardhshëm

https://youtu.be/3kiWlhb0ofY Me sirenat dhe bori të veturave në targat e të cilave shkruante poliklinikë, banorët e Butelit...

Katër denarë për një kilogram rrush, vreshtarët të revoltuar, ministri Hoxha qetëson

https://youtu.be/kvM_tDdh0oU Cilësia e dobët e rrushit këtë vit shkaktoi probleme, por edhe përkundër kësaj shteti do të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -