Pasqyrë ditore e gjendjes me Covid-19 në botë

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Sipas të dhënave  më të reja, në botë me koronavirusin e ri  deri tani janë infektuar 22.418.292 persona. Prej tyre kanë vdekur 786.671, ndërsa janë shëruar 15.132.395 njerëz.

– Në Kosovë në 24 orët e fundit janë evidentuar nëntë persona të vdekur te të cilët është konfirmuar  prania e koronavirusit. Me këtë,  numri i viktimave  nga epidemia e Kovid-19 u rrit në 425. Në periudhën e njëjtë janë regjistruar edhe 162 raste të reja të të infektuarve (gjithsej 11,848 nga paraqitja e epidemisë) dhe 122 pacientë të shëruar, me çka  numri i  personave të cilët e kanë mposhtur sëmundjen arriti deri në 7.684. Raste aktive në vend gjithsej janë  3.739. Dje  janë kryer 470  testime ndërsa nga paraqitja e infeksionit gjithsej 45.397  testime.

- Advertisement -

– Organizata kombëtare për shëndet publik e Greqisë kumtoi për 217 raste të reja me Kovid-19 dhe tre raste të vdekjes. Numri i tërësishëm i personave të sëmurë  në vend u rrit në 7.684, ndërsa vdiqën gjithsej 235 persona.

– Në 24 orët e fundit në Qipro është regjistruar  numër i rritur i rasteve me Kovid-19 në krahasim me ditët e kaluara. Nga 3.372  testime të kryera, pozitivë janë 26 persona, prej të cilëve 11 raste janë nga  strishot e analizuara  në qendrën pranuese për emigrantë. Nga fillimi i epidemisë janë regjistruar  gjithsej 1.385 raste.

- Advertisement -

– Në Kroaci në 24 orët e fundit janë paraqitur 219 raste, që është rekord i ri i të saposëmurëve me Kovid-19, ndërsa dy persona vdiqën. Nga fillimi i epidemisë në Kroaci me koronavirusin e ri  janë infektuar  7.074 njerëz, prej të cilëve  168 kanë vdekur, ndërsa 5.386 janë shëruar.

– Në Bosnja e Hercegovinë për një ditë janë regjistruar  12 raste të vdekjes nga pasojat e Kovid-19, me çka numri i tërësishëm i të vdekurve u rrit   në 504.  Në 24 orët e fundit janë regjistruar 304 të saposëmurë, me çka numri i tërësishëm i të infektuarve u rrit në 16.602 njerëz.

- Advertisement -

– Në Mal të Zi në 24 orët e fundit janë paraqitur 42 persona të saposëmurë me Kovid-19, me çka numri i tërësishëm  i të infektuarve arrin 4.174.. Nga fillimi i qershorit në vend  nuk ka rast të vdekjes, ndërsa nga fillimi i epidemisë kanë vdekur 80 njerëz.

– Në Spanjë për një ditë janë shënuar 3.715 të saposëmurë, që është rekord i ri ditor pas zvogëlimit të masave restriktive kah fundi i qershorit. Gjithashtu janë regjistruar 6.671 persona të shëruar me çka numri i tërësishëm u rrit  në 370.867 njerëz.

– SHBA-ja edhe më tutje  është në vendin e parë në botë sipas numrit të të infektuarve dhe njerëzve të vdekur. Në 24 orët e fundit  janë regjistruar  11.011 raste, me çka numri i tërësishëm i të infektuarve  arrin 5.666.985, prej të cilëve 175.490 kanë vdekur, ndërsa janë shëruar 3.013.595 njerëz. 

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -