Array

Nga kriza do të vuaj Greqia, jo BE-ja

Must Read

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur,...
- Advertisement -

Do të vuante Greqia, e jo Evropa, për shkak të problemeve të cilat do të mund të dilnin në sipërfaqe për shkak të situatës financiare në Greqi, pasi që Evropa ka krijuar mekanizma për t’u mbrojtur, deklaroi ministri francez i Financave, Mishel Sapen.
Sipas tij, nëse do të ndodhte diç e dëmshme, atëherë kjo do të mund të kishte pasoja serioze për Greqinë dhe popullin grek dhe shtoi se Evropa nuk është më në situatën, në të cilën ka qenë para katër apo pesë viteve.
Sapen deklaroi se Evropa ka mësuar leksionin dhe e di se si duhet ndërtuar mure, për të mbrojtur vetën dhe sistemin e vet bankar dhe nënvizoi se Evropa për këtë arsye është sot shumë më e fortë dhe qartësoi se rreziku ekziston vetëm për Greqinë.
Ai më tutje shtoi se Athina duhet të respektojë rregullat, të cilat vlejnë për të gjitha shtetet anëtare të Eurozonës dhe nënvizoi se Greqia nuk ka nënshkruar vetëm memorandumin, por edhe marrëveshjet dhe obligimet që duhet të respektohen.
Më herët, shefi i Bankës Qendrore të Evropës, Mario Dragi, deklaroi se Greqia duhet të bëjë shumë më tepër dhe atë urgjentisht në përpjekjet për të hartuar një plan të pranueshëm, nëse dëshiron financim shtesë nga ana e Bashkimit Evropian.21 Media

- Advertisement -

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë që kemi pasur rritje të...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund të vitit do të tejkalojë...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur, lind me 3 mijë euro...

Bekteshi në Click Plus tregon se sa persona kanë mbetur pa punë për shkak të pandemisë!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi bën të ditur se nga periudha 15 mars deri në përfundim të gushtit janë larguar nga 12.500...

Ilire Dauti nga ASH: Kjo Qeveri në kushte normale e kishte të vështirë të përballet me probleme ekonomike

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët, në emisionin Click Plus në TV21, tha Qeveria e re por e vjetër në përmbajtje në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -